Mesaje frumoase de Sfântul Andrei 2017. Ce urări le poți trimite celor dragi cu ocazia acestei mari sărbători

Pe 30 noiembrie este o sărbătoare mare în Calendarul Creștin Ortodox. Biserica îl prăznuiește pe Sfântul Apostol Andrei. În această zi sfântă, peste 600.000 de români își serbează ziua onomastică. Iată ce mesaje frumoase de Sfântul Andrei le poți trimite celor dragi.

Așadar dacă ai prieteni sau rude care poartă numele de Andrei sau Andreea, nu uita să le urezi „La mulți ani' în această zi.

Mesaje frumoase de Sfântul Andrei 2017. Iată ce urări le poți trimite celor dragi

De Sfantul Andrei trimite câte un mesaj prin SMS sau pe Facebook, celor care poartă numele de Andrei sau Andreea, pentru a le face o urare frumoasă.

 • Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!
 • Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, ANDREI!
 • Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.
 • Îți urez „La mulți ani' pentru că porți acest nume, și fie ca Sfântul Andrei, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară.
 • La mulți ani ! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!
 • Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!
 • La mulţi ani şi fie ca Sfântul ANDREI să te călăuzească mereu!

Mesaje de Sfântul Andrei amuzante sau în versuri

 • La Mulţi Ani, ANDREI, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!
 • La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!
 • La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!

Mesaje de Sfântul Andrei pentru Facebook

 • Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui! Tot ce-ţi doresti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!
 • De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!
 • Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
 • Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul ANDREI pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.
 • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. ANDREI cât mai frumoasă!
 • Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Tradiții, obiceiuri și superstiții care se respectă de Sfântul Andrei! Ce trebuie să faci în această zi ca să ai noroc în anul nou

Când se pune grâu la încolțit. Obiceiul pe care românii îl respectă cu sfințenie de Sfântul Andrei

Aflați și alte traditii de Sfantul Andrei

Acatistul Sfântului Andrei. Fiecare credincios trebuie să îl citească pe 30 noiembrie

Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Apostol Andrei! Ne ferește de necazuri și ne apără casa de primejdii

Cele mai frumoase mesaje de Sfantul Andrei pe care le poți trimite sărbătoriților

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate