Mercur retrograd le dă zodiilor viața peste cap. Ce se va întâmpla până pe 20 noiembrie?

Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă prin zodia Scorpionului în perioada 31 octombrie-20 noiembrie, iar acest aspect astral va reuși să dea viața zodiilor peste cap. Începe o perioadă în care vor ieși la iveală cele mai ascunse secrete și în care, anumiți nativi ai zodiacului vor face analize și vor lua decizii menite să le schimbe viața, atât în plan personal, cât și profesional.

Mercur retrograd va influența fiecare semn zodiacal în perioada imediat următoare. Iată prin ce schimbări vor trece zodiile.

Mercur retrograd le dă zodiilor viața peste cap. Ce se va întâmpla până pe 20 noiembrie?

BERBEC

Mercur retrograd îi va face pe cei născuți în zodia Berbec să pună în balanță ce dau și ce primesc la schimb. Această scurtă analiza îi va determina pe acești nativi să își schimbe atitudinea față de anumite persoane. Dacă până acum au ignorat tot ce ține de datorii, plăți, împrumuturi, nu vor mai putea proceda în aceeași măsură începând de acum.

TAUR

Taurii trebuie să fie atenți la detalii atunci când vine vorba despre semnarea unor contracte importante, iar dacă vor să iasă în câștig, cei născuți în această zodie trebuie să își pună în evidență talentul de negociatori. Pot fi martorii unor adevăruri care ies la iveală, iar situația va deveni din ce în ce mai interesantă.

GEMENI

A venit momentul ca Gemenii să își reorganizeze viața, iar Mercur retrograd îi va ajuta în acest sens. Este cea mai bună perioadă pentru a reflecta asupra anumitor lucruri și a face mici schimbări, ceea ce înseamnă că pentru acești nativi, influența lui Mercur retrograd va fi una pozitivă, chiar dacă le poate da ușor viața peste cap.

RAC

Pentru Raci, intrarea lui Mercur în mișcare aparent retrogradă prin zodia Scorpionului înseamnă o întoarcere în trecut, la acele pasiuni cărora nu le-au mai acordat atât de multă atenție în ultima perioadă. Acești nativi vor învăța să se exprime din nou liber, iar proiectele lor pot avea parte de succes, potrivit elitedaily.com. 

LEU

O serie de probleme din copilărie revin în viața Leilor în această perioadă. Chiar dacă nu le va fi ușor, toată această situație îi va ajuta pe Lei să scape de acele emoții cu care s-au luptat foarte mult timp. Vor învăța să lase totul în urmă și să meargă mai departe indiferent de situație.

FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să fie foarte atente la ceea ce spun, la micile bârfe și remarci răutăcioase. Toate acestea se pot întoarce împotriva lor și asta din cauza lui Mercur retrograd. Dacă vor trata totul cu maximă responsabilitate vor putea ocoli situațiile tensionate.

BALANȚĂ

Mercur retrograd afectează sectorul financiar în ceea ce le privește pe Balanțe. Persoanele născute în această zodie trebuie să facă mai multe calcule și să vadă dacă merită sau nu să irosească sume mari de bani pe anumite lucruri. Ce își pot permite și ce nu? Pe ce se duc banii în fiecare lună? Acestea sunt doar 2 întrebări la care Balanțele vor căuta răspunsul.

SCORPION

Scorpionii vor avea un moment de sinceritate în care își vor dori ca cei din jur să îi cunoască așa cum sunt ei cu adevărat. Mercur retrograd vine și le oferă acestor nativi curajul necesar pentru a renunța la măști.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, influența lui Mercur retrograd se va simți în special în plan spiritual. Vor fi mai sensibili, vor învăța să ierte și vor fi iertați la rândul lor.

CAPRICORN

Mercur retrograd poate afecta relațiile pe care Capricornii le au cu prietenii. Pot descoperi lucruri mai puțin plăcute și indiferent ce vor face nu vor putea controla situația. Cel mai bun lucru pe care îl pot face acești nativi este să lase lucrurile să se întâmple de la sine.

VĂRSĂTOR

Până pe 20 noiembrie, Vărsătorii vor avea parte de o perioadă foarte agitată. A venit momentul să termine ceea ce au început, iar dacă nu sunt hotărâți ce drum profesional să aleagă, acum pot primi un semn care să îi ajute să facă o alegere inspirată.

PEȘTI

Schimbările de tot felul își vor face loc în viața Peștilor. Pe unele le vor face din proprie inițiativă, în timp ce pe altele vor fi obligați să le accepte.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Scorpion?

Soarele în Scorpion: trăirile zodiilor ies la suprafață și schimbă totul din jurul lor. Previziunile Uraniei

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop