Mercur în Pești ne vulnerabilizează și tindem să acționăm pe fond emoțional. Previziunile Uraniei

Între 3 februarie și 11 aprilie, planeta Mercur poposește în semnul Peștilor. Mercur în Pești ne face să fim mai sensibili și mai ușor de atins din punct de vedere emoțional. Logica și rațiunea lasă locul sentimentelor, care vor prelua controlul. Cu alte cuvinte, pe perioada tranzitului lui Mercur prin Pești, vom lua decizii cu inima, mai degrabă decât cu mintea.

Citește previziunile complete ale Uraniei, AICI

BERBEC

În perioada 3 februarie și 11 aprilie, Mercur în Pești va introduce o nuanță subtilă, blândă la nivelul amintirilor sau al reperelor active ale trecutului, permițând vindecarea de traume, suferințe și apăsări sufletești. Este o perioadă bună pentru aprofundarea unor planuri de viață personală.

TAUR

În perioada 3 februarie și 11 aprilie, Mercur în Pești va traversa sectorul relațiilor de prietenie, introducând o disponibilitate spre amabilitate, politețe sau delicatețe și sensibilitate în relațiile voastre de prietenie, înlesnind aproprierile sufletești, concordanța de idei și corespondențele spirituale.

GEMENI

Tranzitul lui Mercur în Pești se va plasa în sectorul carierei, generând culoarele necesare unui dialog care să vă permită netezirea drumului vostru profesional, a statutului și autorității într-o activitate de interes socio-politic public.

RAC

Mercur va influența sectorul conștiinței, al idealurilor, al aspirațiilor profesionale și vă va da posibilitatea să vă rafinați mijloacele de cunoaștere și înțelegere a premiselor subtile de viață. Odată identificate, aceste premise vă vor sugera metodele prin care ați putea obține un rezultat ori v-ați putea pune visul în aplicare.

LEU

În perioada 3 februarie-11 aprilie 2020, Mercur în Pești se va afla în casa beneficiilor materiale pe care le puteți obține prin intermediul altora fie pe căi directe (personale), fie indirecte (oficiale, juridice). Nota generală este de sfat binevenit, de discuții preliminare utile sau, măcar, binevoitoare cu părțile implicate în respectiva procedură. Totuși, tendința de speranță exagerată într-o soluție fericită ar trebui temperată.

FECIOARĂ

În perioada 3 februarie-11 aprilie 2020, Mercur se va plasa în sectorul relațiilor parteneriale, fiind deseori de un real ajutor celor care nu au la dispoziție decât calea dialogului în rezolvarea unei probleme. Contextul funcționează cel mai bine în cadrul relațiilor dintre soți unde blândețea, delicatețea, iertarea, amabilitatea, generozitatea pot contribui la detensionarea unor conflicte.

BALANȚĂ

În perioada 3 februarie-11 aprilie 2020, Mercur în Pești va avea un impact moderat dar favorabil asupra vieții voastre psihice și stării interioare a acelora dintre voi care se confruntă cu afecțiuni, accidente, operații, tratamente drastice, dându-vă posibilitatea să vă purtați rațional, echilibrat și să abordați cu succes, în scop terapeutic, zecile de direcții ale medicinii alternative.

SCORPION

Mercur în Pești va influența, între 3 februarie și 11 aprilie 2020, sectorul vieții sentimentale, accentuându-vă trăirile afective, dorurile și nostalgiile, reacțiile lacrimogene sau intensitatea ipostazelor mai puțin fericite din viața lor (absența, înstrăinarea de cel drag, părăsirea, despărțirea, concluziile dezamăgitoare). În cazul părinților, acest tranzit al lui Mercur prin Pești îi determină să facă prea multe concesii, abătându-se de la direcția pedagogică urmată până acum, iertându-și copiii cu prea multă ușurință sau tolerându-le greșelile.

SĂGETĂTOR

Mercur în Pești se va afla, în acest răstimp, în sectorul „domestic' și va fi favorabil împăcării cu părinții, cu rudele în vârstă sau cu propriul trecut, dacă acest trecut face obiectul unei analize sau al unei crize de identitate (în această ultimă ipostază, îi privește pe cei în vârstă).

CAPRICORN

Mercur va tranzita, în perioada 4 februarie-11 aprilie, sectorul comunicării, introducând o binevenită notă de politețe, îngăduință, delicatețe, suplețe în formulări chiar și acelora dintre voi care sunt mai furtunoși în exprimare.

VĂRSĂTOR

În perioada 3 februarie-11 aprilie 2020, Mercur se va afla în sectorul banilor, mai ales a celor câștigați prin efort personal, și vă va da posibilitatea să bateți cu succes la uși pentru a obține o angajare, o colaborare, o activitate retribuită.

PEȘTI

În perioada 3 februarie-11 aprilie 2020, Mercur în Pești vă va influența gândirea. Veți fi buni vorbitori, veți fi sensibili, empatici și imaginativi. Cei care desfășoară activități culturale și artistice (creative sau interpretative) vor fi în mare formă prin disponibilitatea de a da frâu liber inspirației și vocației lor, pregătind spectacole, opere sau realizări artistice de valoare și de succes.

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop