Mellina de la Survivor are o relație cu fratele celebru al unui coleg din echipa Războinicilor

Mellina de la Survivor are o relație cu fratele celebru al unui coleg din echipa Războinicilor

Mellina din echipa Războinicilor de la Survivor România se pare că are o relație foarte apropiată cu un cântăreț celebru. Acesta este fratele lui Musty, co-echipierul războinicei, Kamara. Cei doi au lansat în toamna anului 2020 piesa KaraMell.

Relația dintre cei doi nu pare a fi doar la nivel profesional, dovadă fiind imaginile pe care artistul le-a postat pe rețelele de socializare în care cei doi apar unul lângă altul, comportându-se ca niște îndrăgostiți (vezi galerie foto).

Cei doi nu au confirmat că ar avea vreo relație amoroasă, însă este clar că se înțeleg foarte bine. Mellina a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană, după ce o concurentă a renunțat. Cântăreața a demonstrat încă de la primele ediții că este o femeie puternică și a reușit să câștige puncte care au ajutat echipa să obțină numeroase victorii.

„Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea.

Am colindat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige!', a declarat Mellina.

Prima eliminare din echipa Războinicilor

În urma jocurilor de imunitate, echipa Războinicilor a fost nevoită să se despăartă de un concurent. Cei trei propuși au Andreea, Marilena și Alin Sălăjean. În urma voturilor publicului, Andreea Moșneagu a fost cea care a părăsit competiția.

„Cu jumate de suflet plâng, cu jumate de suflet râd. Râd pentru că mă duc acasă, mă duc la bine, la căldură, chiar dacă în România este frig, la mine acasă este cald. Mă duc să îmi rezolv problema la genunchi și sper să nu fie ceva complicat. Cu jumătate de suflet plâng pentru că mi-aș fi dorit să ajung până în finală să câștig premiul, dar în situația asta nu o să pot face față', a declarat Războinica, Andreea Moșneagu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete