Melinda Creangă, protagonista copertei Avantaje, face ceea ce îi place!

Melinda Creangă, protagonista copertei Avantaje, face ceea ce îi place!

Melinda CreangaIubesc copiii, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult să-mi găsesc o meserie care să mi se potrivească asemenea unei mănuşi. Sunt  Melinda Creanga, am 31 de ani, locuiesc în Oradea şi sunt educatoare de 11 ani. De mică mi-am dorit acest lucru şi iată că am reuşit.

Iubesc dimineţile în care îi întâmpin pe copii şi mă aleg cu multe îmbrăţişări şi pupici! Cum altfel aş putea să-mi încep ziua şi să mă bucur de ea? Exista atâtea satisfacţii atunci când lucrezi cu copiii!

E minunat să-i întâlnesc pe foştii mei grădiniţari care şi acum vin în vizită la grădiniţă şi să depănăm amintiri…

Da, pot spune că Dumnezeu mi-a purtat de grijă şi m-a ajutat să-mi găsesc cu adevarat menirea!  Nu cred că aş putea face altceva cu atâta placere!

Am început să spun despre serviciul meu pentru că a fost cea mai mare realizare, cu asta mi-am început viaţa de după liceu.

Dar există ceva şi mai important pentru mine şi cu siguranţă ca aşa e pentru cei mai mulţi dintre noi. Familia. Sunt casatorita de 6 ani cu un om minunat, profesor şi el.

Lucian ştie să facă din fiecare zi obişnuită una specială, e omul care se pricepe cel mai bine să facă surprize (plăcute!) şi să-mi arate cât de mult mă iubeşte.

Se spune că oamenii se schimbă pe măsură ce trece timpul, lucru care e adevarat.

Însă, cu bucurie pot spune că ne-am schimbat şi ne-am modelat unul dupa altul, cizelându-ne şi încercând fiecare să-l facă fericit pe celălalt.

Da, se poate, în zilele astea în care atât de multe cupluri se destramă, există şi azi familii fericite! Acum aproape trei ani a sosit pe lume cea mai mare bucurie a noastră: Giulia.

Doamne, cât de minunat e să te poţi bucura în fiecare zi de copilul tău! Să-l vezi crescând, să-i urmareşti fiecare pas, fiecare lucru învăţat şi să descoperi că, la rândul tau, ai aşa de multe de învăţat de la o fiinţă atât de mititică!

Creştem împreună în fiecare zi şi ne bucurăm că Dumnezeu e bun cu noi! Timpul liber ne place să-l petrecem împreună, să mergem la cumpărături, să ne plimbam şi chiar să facem
curăţenie şi mâncare.

Acum a început pentru noi o nouă etapă, plină de provocari: gradiniţa.

Citeşte tot articolul în Revista Avantaje, ediţia noiembrie 2012

Vezi şi De vorba cu citoarea de pe coperta din ianuarie
 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate