Melania Trump – Prima Doamnă a Americii

melania-trump

Melania Trump este soţia celui care a ieşit conform alegerilor americane din noiembrie 2016, preşedintele SUA, astfel că ea va deveni începând cu luna ianuarie 2017, Prima Doamnă a Americii.

Melania Trump şi viaţa pe baricadele modei

Pe numele de fată Melanija Knavs (apoi germanizat în Melania Knauss), sexoasa doamnă Trump este un fost model originar din fosta Iugoslavie. De asemenea mai este cunoscută şi ca designer sloven-american de bijuterii și ceasuri.

Potrivit realitatea.net, Melania Trump a început să aibă succes în lumea modei de la 16 ani iar la 17 ani a început să pozeze pentru unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din ţara sa, Stane Jerko. După ce a împlinit 18 ani Melania Trump a semnat primul ei contract profesionist de model cu o casă de modă din Milano. Semnarea acestui contract a propulsat-o  în lumea modellingului internaţional şi datorită lui a apărut în numeroase reviste de top:

  • New York Magazine
  • Harper’s Bazaar (Bulgaria)
  • Allure și Vanity Fair (Italia)
  • Sports Illustrated Swimsuit Issue (în anul 2000) și tot atunci a semnat un contract cu agenția de modeling patronată de Donald Trump.

Acum are 45 de ani, însă anii tumultoşi nu prea au avut urmări asupra aspectului fizic ai viitoarei Prime Doamne. Conform dailymail.com, Melanie este căsătorită cu Donald Trump de 11 ani şi au fiu, pe Barron William Trump. Tot această sursă precizează că înainte să-l cunoască pe puternicul afacerist a fost amanta mai multor oameni potenţi financiar din America.

Cine este Melania Trump?

Potrivit wikipedia.org, Melanija Knavs acum Melania Trump s-a născut pe 26 aprilie 1970 în Novo Mesto în Fosta Iugoslavie, acum Slovenia. Ea a crescut pentru o perioadă într-un apartament dintr-un bloc comunist din Sevnica, din Slovenia.

Tatăl Melaniei Trump, Viktor Knavs, vindea mașini și motociclete la o firmă de stat. Pe lângă această slujbă era și membru al Partidului Sloven Comunist. Mama ei, Amalija Ulčnik, a fost confecționeră la fabrica de  îmbrăcăminte pentru copii Jutranjka în Sevnica.

Melania nu este singură la părinţi, ea are o soră mai mare, numită Ines, și un  frate vitreg mai mare din relaţia anterioară a tatălui ei. Pe acest frate nu l-a întâlnit niciodată.

Citeşte şi Vedete: cele mai controversate contracte prenupţiale

Cum l-a cunoscut pe Trump

Cei doi s-au cunoscut în anul 1998, la un party în New York. Ea avea atunci 28 de ani, iar Trump 52. Deşi el venise însoţit a reuşit să scape pentru câteva momente de partenera sa pentru a o aborda pe Melania. De apoi s-au derulat mai multe evenimente:

  • în anul 2001 a pozat goală în avionul magnatului pentru revista GQ.
  • În 2004 s-au logodit
  • în 2005 pe 22 ianuarie au făcut nunta, unde a purtat o creaţie Dior, estimată la 200.000 de euro
  • În 2006 l-a născut pe fiul lor, Barron William Trump

Ce a ascuns Melanie Trump

Conform unor documente şi contracte obţinute de agenţia Associated Press, soţia mogulului a lucrat ilegal în Statele Unite între 10 septembrie şi 15 octombrie 1996, aşadar a muncit la negru. Aceste acte demonstrează că Melanie Trump a muncit în acea perioadă în SUA şi a fost remunerată, deşi nu a avut viză care să-i permită să lucreze acolo.

Sursa foto: libertatea.ro

Citeşte şi Mesaje de susținere emoționante ale vedetelor pentru cântărețul Michael Buble

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber