Mel Gibson se iubește cu o femeie cu 24 de ani mai tânără. Actorul are 9 copii

Din anul 2014, Mel Gibson (64 de ani), actor devenit regizor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Rosalind Ross (29 de ani), fostă campioană de echitație.

Mel Gibson se iubește cu o femeie cu 24 de ani mai tânără. Actorul are 9 copii

Cei doi au făcut primul lor copil în anul 2017, chiar înainte de premiile Oscar la care actorul fusese nominalizat în categoria cel mai bun regizor pentru pelicula Hacksaw Ridge.

Fiul cuplului, Lars Gerard, este al nouălea copil al regizorului. „Este perfectă pentru el”, spunea o sursă în 2016, despre Rosalind. „Are propria ei viață, dar pare că-i place și viața lui … Sunt pe aceeași lungime de undă.”

Primul mariaj al actorului a durat 26 de ani

Actorul și-a cunoscut prima soție, pe Robyn Denise Moore, la sfârșitul anilor 1970, după filmarea peliculei Mad Max, în Adelaide, Australia de Sud.

La momentul acela, Robyn era asistentă într-un cabinet dentar, iar Mel era un actor puțin cunoscut.

S-au căsătorit în iunie 1980 și au împreună 7 copii, o fiică, Hannah (40 de ani), și 6 fii, Edward (38 de ani), Christian (38 de ani), William (35 de ani), Louis (33 de ani), Milo (30 de ani) și Thomas (21 de ani).

În iulie 2006, după 26 de ani de mariaj, perechea s-a separat. Actele de divorț au fost depuse însă în martie 2009, după ce presa a publicat mai multe imagini cu actorul îmbrățișând-o pe plajă pe pianista Oksana Grigorieva.

Divorțul s-a încheiat în decembrie 2011 și înțelegerea rămâne una dintre cele mai mari din istorie, soția lui primind peste 400 de milioane de dolari. Lui Robyn i s-au oferit jumătate din câștigurile actorului din perioada mariajului lor.

Gibson, implicat într-un scandal de proporții uriașe cu pianista

În aprilie 2009, Gibson a pășit pe covorul roșu alături de Grigorieva. Perechea are o fiică, Lucia, în vârstă de 11 ani. În aprilie 2010, cei doi s-au despărțit, iar în iunie, pianista a cerut un ordin de restricție împotriva actorului, împiedicându-l să-și vadă fiica.

Ordinul a fost schimbat a doua zi pentru ca actorul să-și poată vedea fiica. În luna iulie a aceluiași an, Grigorieva l-a acuzat pe Gibson de violență domestică, având drept dovezi niște înregistrări cu actorul.

La vremea respectivă, Gibson nu a negat cele spuse, ulterior menționând că înregistrările ar fi fost „editate”, dar admițând și că a avut o reacție exagerată în timpul discuției aprinse cu pianista.

În august 2011, Gibson a căzut la o înțelegere cu Grigorieva, oferindu-i 750 de mii de dolari și o casă în Sherman Oaks, California, până când fiica lor Lucia va împlini 18 ani.

Imagini cu actorul alături de iubitele lui în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

De 22 de ani este căsătorit cu fiica adoptivă a fostei sale iubite! Cea mai scandaloasă poveste de dragoste de la Hollywood

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

După ce a fost mutilată de fostul soț, Margarita Grachyova și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete