Meghan Markle, victima publicității mascate la medicamente pentru slăbit

Așa cum se întâmplă, de altfel, și în țara noastră, imaginea celebrităților de peste hotare sau a membrilor familiei regale britanice este utilizată în mod fraudulos pentru a convinge clienții să achiziționeze medicamente de slăbit.

Meghan Markle se numără printre ultimele victime ale acestei publicități mascate. Ducesa de Sussex este o femeie puternică, frumoasă și inteligentă de care numeroase branduri mincinoase vor să profite.

În ultimul număr al revistei britanice Vogue, editată de Meghan însăși, Ducesa a mărturisit că, atunci când vine vorba de modalitățile sale preferate pentru a se menține în formă, ea opteză pentru „antrenamentele cardio de mare intensitate”.

Totodată, surse apropiate Ducesei dezvăluie că Meghan este și o mare fană a sesiunilor de yoga în compania fiului ei Archie.

Meghan Markle, victima publicității mascate la medicamente pentru slăbit

Recent, un grup de escroci s-a folosit de imaginea fostei actrițe pentru a-și convinge clienții să cumpere pastile pentru slăbit.

Potrivit acestui brand, Ducesa ar fi apelat la produsele comercializate de firmă pentru a-și recăpăta fizicul dinaintea sarcinii.

Potrivit The Sun, una dintre reclame insinua că produsele acestei companii sunt un „proiect de care este pasionată” având în vedere că este „obsedată de greutatea ei”.

O altă reclamă a inclus un citat fals potrivit căruia Meghan ar fi spus: „După sarcină, corpul meu și-a pierdut formele. Cu ajutorul keto body tone însă, mi-am revenit.”

O a treia reclamă include un alt citat fals atribuit Ducesei: „Întreaga viață mi-am dorit să am grijă de silueta mea din cauza presiunii Hollywoodului de a fi tânără și în formă.

În ultimii 10 ani am călătorit în căutarea ingredientelor organice, dar și a altor remedii pentru pierderea în greutatea.”

Palatul Buckingham a infirmat toate aceste declarații: „Nimic din ceea ce ați citit nu este adevărat, desigur.

Este o utilizare ilegală a numelui Ducesei în scop publicitar. Vom urma procedura legală împotriva acestor branduri mincinoase”.

În urmă cu ceva timp, Meghan a povestit, într-un interviu oferit revistei Shape, că îi place să mănânce pe cât de sănătos posibil și că preferă să mănânce pește și legume acasă decât să meargă la restaurant. 

„Îmi place să gătesc, așa că prepar ceva în fiecare zi, chiar dacă fac doar un pesto pe care îl pun în frigider pentru mai târziu”, a declarat Meghan, potrivit VIVA!.

Foto: Hepta.ro

Sursă: Marie Claire

Citește și: 

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Povestea din spatele tortului de la aniversarea Ducesei de Sussex! Meghan Markle a împlinit 38 de ani pe 4 august

De ce Meghan Markle își ține tot timpul mâinile împreunate? Uite ce spune acest gest despre ducesa de Sussex

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete