Meghan Markle și Prințul Harry, privați de somn de micuța Lilibeth

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a dezvăluit că ea și Prințul Harry se luptă cu oboseala de când fiicei lor, Lilibeth, în vârstă de cinci luni, au început să-i apară primii dințișori.

Meghan Markle a vorbit despre această problemă în timpul apariției ei la The Ellen DeGeneres Show din 18 noiembrie. „Lui Lili îi dau acum dinții', i-a spus ea lui Ellen, înainte de a întreba dacă gazda are „ceva să amelioreze asta'.

Ellen a glumit că Meghan ar trebui să încerce să-i dea lui Lilibet „tequila, orice', la care Meghan a răspuns: „Aceasta este mătușa Ellen'. „De aceea nu am copii', a adăugat Ellen.

Lilibeth s-a născut pe 4 iunie 2021 și a fost numită după Regină. În discuția cu Ellen, Meghan a dezvăluit cum și-au îmbrăcat copiii de Halloween. Se pare că familia regală a îmbrăcat-o pe Lilibeth ca un sconcs, ca Flower din Bambi, în timp ce Archie era un dinozaur.

Cu toate acestea, Meghan a mărturisit că fiul ei nu era prea încântat de costum.

„Am vrut să facem ceva distractiv pentru copii, dar lor nu le-a plăcut deloc. Archie a stat costumat în dinozaur cinci minute… nici măcar cinci minute', a spus Meghan gazdei emisiunii.

Pe tema Halloween-ului, Meghan a continuat să dezvăluie că, înainte ca ea și Harry să-și oficializeze relația, au ieșit într-o noapte deghizați. Ea a spus că „s-au furișat în costume de Halloween' în Toronto.

„A fost o temă post-apocalipsă, așa că aveam aceste costume foarte bizare și am putut să avem o ultimă seară distractivă.'

Meghan Markle a fost puternic criticată după ce a făcut o farsă unui grup de vânzători ambulanți din Los Angeles, dansând și cântând în fața lor, în timp ce se referea la ea însăși drept „mami’ și a băut lapte dintr-un biberon, ca parte a apariției ei la „The Ellen Show’.

În timpul apariției ei surpriză în ultimul sezon al talk -show-ului lui Ellen DeGeneres, ducesa a ieșit din studio pentru a face o farsă unor vânzători, unde ar fi trebuit să facă și să spună orice îi spunea gazda emisiunii printr-o cască ascunsă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete