De ce au stat Meghan Markle și prințul Harry în spatele prințului William și al lui Kate Middleton la ultimul eveniment regal

Vezi pozele

Gurile rele ar spune că Meghan Markle (38 de ani) și prințul Harry (35 de ani) au fost intenționat așezați în spatele ducilor de Cambridge Kate Middleton (38 de ani) și prințul William (38 de ani), la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Comunității Națiunilor.

Luni, 9 martie, la prânz, ducii de Sussex au participat la ultimul eveniment oficial în calitate de membri ai familiei regale britanice.

De ce au stat Meghan Markle și prințul Harry în spatele prințului William și al lui Kate Middleton la ultimul eveniment regal

În cadrul evenimentului, Meghan și Harry li s-au alăturat lui Kate și prințului William. În timp ce unii dintre fanii familiei regale au analizat outfiturile membrilor ei, mulți alții au atras atenția asupra locurilor ocupate de Meghan, Harry, Kate și William la ceremonie.

Locurile sunt stabilite în funcție de succesiunea membrilor familiei la tron. Prințul William este al treilea, în timp ce prințul Harry este acum al șaptelea, după nașterea nepoților lui, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Mai mult decât atât, ducii de Sussex au fost așezați pe aceleași locuri și anul trecut. Cu alte cuvinte, acesta este setul de reguli pe care familia trebuie să îl respecte.

Meghan Markle și prințul Harry se vor separa oficial de familia regală la sfârșitul acestei luni. Cei doi locuiesc în prezent în Canada alături de fiul lor Archie Harrison, în vârstă de 10 luni.

Comunitatea Națiunilor este o organizație interguvernamentală a 54 de state membre independente.

Relațiile dintre guvernele Comunității sunt unele caracteristice unei organizații internaționale prin care țările cu diferite condiții sociale, politice și economice sunt tratate ca fiind egale în statut și cooperează într-un cadru al valorilor și obiectivelor comune, așa cum este subliniat în Declarația de la Singapore.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Andreea Marin a rămas fără mamă la vârsta de doar 9 ani însă păstrează vie amintirea celei care i-a dat viață

Ce și-a cumpărat Ilinca Vandici din primul ei salariu din televiziune? „Nu mă întreba cum am trăit restul lunii”

Meghan Markle a revenit în Londra pentru prima dată de la anunțul de separare de familia regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete