Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rețelele de socializare

Contul Instagram al lui Meghan și al Prințului Harry a adunat rapid peste 10 milioane de urmăritori atunci când l-au lansat pentru prima oară în aprilie 2019, dar, potrivit Sunday Times, Meghan și Harry nu vor mai folosi platforma de partajare a fotografiilor, Twitter sau Facebook.

Sursa, un apropiat al cuplului, a susținut că Instagramul lor nu va fi folosit pentru a-și promova fundația Archewell sau oricare dintre noile lor proiecte, inclusiv un podcast și acordul Netflix de 100 de milioane de lire sterline.

Ducele și ducesa au vorbit despre abuz și trolling prin intermediul conturilor lor de socializare și nu le-au folosit de când s-au stabilit în SUA anul trecut. Ultima postare pe contul de Instagram Sussex Royal a fost în martie anul trecut, unde cuplul le-a mulțumit susținătorilor și au declarat, de asemenea, că vor lua o pauză.

Postat pe 30 martie, mesajul, scris sub fotografie, se referea la pandemie: „Pe măsură ce găsim cu toții rolul pe care trebuie să îl jucăm în această schimbare globală și schimbarea obiceiurilor, încercăm acum să înțelegem cum putem contribui cel mai bine. Deși este posibil să nu ne mai vedeți aici, însă activitățile noastre vor continua. Mulțumim comunității pentru sprijin, inspirație și angajamentul comun față de binele din lume. Așteptăm cu nerăbdare să ne reconectăm în curând.”

Înainte de ultima lor postare, cuplul era foarte activ pe Instagram, postând imagini și povești pe Instagram cu cauzele pe care le-au susținut și numeroasele evenimente la care au participat.

Meghan, care s-a căsătorit cu prințul Harry în mai 2018, s-a mutat împreună cu soțul și fiul ei Archie, anul trecut, în California. Ambii au renunțat la titlurile lor și au încetat îndatoririle regale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete