Meghan Markle și prințul Harry au publicat o fotografie rară cu fiul lor Archie

În ultima zi a anului 2019, prințul Harry (35 de ani) și Meghan Markle (38 de ani) le-au dăruit urmăritorilor lor un ultim cadou sub forma unei fotografii nemaivăzute cu fiul lor Archie Harrison, în vârstă de 8 luni.

Ducele și ducesa de Sussex au publicat un clip alcătuit din cele mai frumoase momente ale anului 2019 pentru ei.

În retrospectiva anului lor, Harry și Meghan au inclus clipuri de la numeroasele lor angajamente caritabile, din turneul lor în Africa și, desigur, fotografii de la botezul fiului lor.

Meghan Markle și prințul Harry au publicat o fotografie rară cu fiul lor Archie

Cu toate acestea, fotografia care a atras cele mai multe aprecieri a fost cea cu Harry și Archie, imagine publicată de cuplu în mediul online pentru prima dată.

Imaginea în GALERIA FOTO!

Fotografia candidă îl surprinde pe micuțul Archie echipat în hăinuțe de iarnă în timp ce este ținut în brațe de tatăl lui, prințul Harry, care îl privește iubitor.

„Vă dorim tuturor un An Nou Fericit și vă mulțumim pentru susținerea neîntreruptă”, a scris cuplul regal.

„Ne-a plăcut să vă întâlnim pe atât de mulți dintre voi și abia așteptăm să vă cunoaștem în număr și mai mare anul viitor.

Sperăm ca anul 2020 să vă aducă fiecăruia dintre voi sănătate și fericire nesfârșită.”

Cuplul regal și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Canada

Deși sunt neclare momentul și locul în care fotografia a fost surprinsă, presa internațională bănuiește că imaginea ar fi fost realizată în Canada, țară în care familia de trei și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

La doar câteva săptămâni după ce Meghan Markle și prințul Harry au celebrat Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii alături de mama ducesei, Doria Ragland, un purtător de cuvânt a confirmat că ducii de Sussex vor petrece Crăciunul alături de fiul lor Archie Harrison în Canada.

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a binevenit cuplul regal printr-un mesaj publicat în mediul online.

Ducesa de Sussex a locuit o bună perioadă de timp în Canada, unde a filmat serialul TV de mare succes Suits, înainte de a se muta în Marea Britanie alături de soțul ei, prințul Harry.

Foto: Instagram

Citește și:

Îți mai amintești cum arăta Olivia Steer la începutul carierei în jurnalism? Prezenta știrile dimineții alături de Mihai Dedu!

Corina Dănilă și tatăl fiicei sale s-au despărțit în urmă cu 10 ani! Cu cine formează Norris Măgeanu un cuplu în prezent? Este o cunoscută jucătoare de tenis

Simona Pătruleasa a vorbit pentru prima dată despre relația dintre soțul și fiica ei. Cum se înțeleg Sabin și Ingrid?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete