Meghan Markle, pusă din nou la zid: “Este ipocrită!” Cine face aceste acuzații?

Ducesa de Sussex este din nou ținuta atacurilor și a fost criticată pentru un mesaj pe care l-a transmis pe contul de instagram. Meghan Markle a fost pusă la zid și acuzată că este ipocrită. Uite cine face aceste acuzații și de unde a pornit scandalul. 

Aproape orice gest al ducesei de Sussex este interpretat. Astfel, a devenit un lucru cât se poate de normal ca Meghan Markle să fie criticată fie pentru cum se îmbracă, fie pentru cum se comportă în public sau pentru afirmațiile pe care le face.

Meghan Markle, pusă din nou la zid: “Este ipocrită!”

Un mesaj postat pe contul de instagram al ducilor de Sussex l-a făcut pe jurnalistul Piers Morgan să reacționeze dur. Mesajul era, de fapt, un citat al lui Dalai Lama despre compasiune, însă jurnalistul a considerat că Meghan Markle nu este în măsură să abordeze acest subiect, având în vedere relația tensionată pe care o are cu familia sa.

“Cred că, la fiecare nivel al societății, familial, tribal, național sau internațional, cheia către o lume mult mai fericită și mai înfloritoare este creșterea compasiunii.”, a fost mesajul postat pe instagram de prințul Harry și Meghan Markle.

Deși a apreciat și înțeles esența mesajului, Piers Morgan este de părere că Meghan Markle nu poate da lecții de compasiune, având în vedere comportamentul ei, motiv pentru care a numit-o ipocrită.

“Eu sunt de acord ca Meghan să învețe despre compasiune. Sincer, chiar sunt. Și poate începe cu tatăl pe care l-a renegat, cu familia pe care a renegat-o și cu toți prietenii pe care i-a uitat de-a lungul anilor. Asta este compasiune, nu? Pune mâna pe telefon. Verifică dacă ei sunt ok. Ești ok, Piers? Scuze că m-am descărcat pe tine. Ești bine, tată? Familie, sunteți ok?”, a spus Piers Morgan, potrivit thesun.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și Piers Morgan.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Celebrități care au apelat la chirurgie estetică pentru a deveni mai frumoase

Jennifer Aniston, obligată să slăbească 14 kg pentru a obține rolul lui Rachel din serialul „Friends'

Nico, la spital din cauza unei diete celebre: Am slăbit 6 kilograme în 7 zile'

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete