Meghan Markle „nu vrea să fie iubită de oameni”. Așa mărturisește ducesa de Sussex într-un interviu. Ce își dorește ea de fapt?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Meghan Markle nu cere multe!

Deși este căsătorită cu Prințul Harry, asta transformând-o într-un membru al Familiei Regale Britanice, Meghan nu este greu de întreținut.

Sigur că presa o urmărește oriunde s-ar afla și sigur că unele persoane o salută prin reverență, dar asta ține de tradiție, nu de solicitările ducesei de Sussex însăși.

Mai mult decât atât, potrivit mai multor reporteri, inclusiv potrivit unui reporter angajat al publicației The Telegraph, proaspăta mămică le cere oamenilor să nici nu i se adreseze folosind titlul ei formal, acela de ducesă de Sussex.

Meghan Markle „nu vrea să fie iubită de oameni”. Așa mărturisește ducesa de Sussex într-un interviu. Ce își dorește ea de fapt?

Reporterul mai dezvăluie și că, într-o conversație avută cu Meghan, aceasta a mărturisit că „nici nu vrea ca oamenii să o iubească”.

Meghan vrea, în schimb, să fie auzită, în mod deosebit atunci când vorbește despre diversele cauze pe care le susține.

Această cauză a fost și mai clară în momentul în care ducesa a susținut un discurs în și pentru cofetăria non-profit Luminary Bakery pe care o susține, spunând:

„Ne-am obișnuit ca orice să ne fie oferit imediat în zilele noastre. Există această cultură a satisfacției instantanee, a unei reparării imediate.

Dar nu suntem obiecte care ar trebui reparate. Ești o creatură rănită care are nevoie de vindecare, iar asta se întâmplă cu timpul”.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat în judecată două grupuri de tabloide britanice

Asta nu ar trebui să ne surprindă luând în considerare impactul lui Meghan asupra soțului ei Harry.

De când și-au început relația, prințul cândva retras a început să vorbească din ce în ce mai mult despre propriile sale probleme, dar și despre impactul pe care decesul mamei lui, regretata Prințesă Diana, l-a avut asupra sa.

Unii ar mai putea spune și că dorința lui Meghan de a fi o voce a celor mai puțini norocoși a fost cea care a convins-o să dea în judecată presa britanică.

Perechea a declarat: „Credem în libertatea presei, în transmiterea unor informații obiective și adevărate.

Privim cele menționate anterior drept piatra de temelie a democrației și, reflectând asupra lumii în care trăim, considerăm că niciodată n-am avut mai multă nevoie decât avem în prezent de o presă responsabilă”.

Apariția în materiale de presă negative nu este o problemă cu care toți bărbații și femeile sunt nevoiți să se confrunte la ordinea zilei, dar Meghan spune că „speranțele noastre, temerile și nesiguranțele, toate lucrurile care ne fac mai puternici .. sunt cam aceleași”.

La începutul acestei luni, Meghan și Harry au depus actele a două procese separate.

Unul împotriva Grupului Nou de Ziare al lui Rupert Murdoch pentru „interceptarea ilegală a mesajelor lor vocale” și unul împotriva conducerii publicației Mail on SundayAssociated Newspapers, pentru publicarea mai multor pasaje din scrisoarea lui Meghan către tatăl ei.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: E! News

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea locui o perioadă în Statele Unite ale Americii. Iată de ce

Ce crede familia regală despre documentarul extrem de personal lansat de Meghan Markle și de Prințul Harry?

Meghan Markle nu a crezut că viața ei va fi ușoară, dar a sperat că va fi corectă. Ce spune despre atenția negativă din partea presei britanice?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete