Meghan Markle, inițiativă de mentorat pentru femei, criticată aspru de presa engleză: „Să nu vorbească despre muncă”

Meghan Markle a lansat inițiativa „40×40' cu ocazia celei de-a 40-a aniversare. Această inițiativă are ca scop îndrumarea femeilor care încearcă să intre din nou pe piața muncii, mai ales după terminarea pandemiei.

Printre cei care s-au alăturat inițiativei ei se numără cântăreața Adele, designerul Stella McCartney, dar și Sophie Gregoire Trudeau, soția prim-ministrului canadian Justin Trudeau. În videoclipul în care își anunța această inițiativă s-a alăturat și actrița Melissa McCarthy.

Meghan Markle a spus într-un mesaj de pe site-ul web al Fundației Archewell că a văzut mentoratul ca pe o modalitate de a ajuta femeile să-și recapete încrederea și să revină pe piața muncii.

“De ziua mea, am cerut la 40 de prieteni, activiști, sportivi, artiști și lideri mondiali să se alăture acestei inițiative, contribuind cu 40 de minute de mentorat pentru a sprijini reintrarea femeilor pe piața muncii', a spus ea.

Meghan a spus că milioane de femei din întreaga lume și-au părăsit sau și-au pierdut locurile de muncă în timpul pandemiei de coronavirus, iar multe și-au asumat responsabilitatea îngrijirii copiilor, îngrijirii rudelor și școlii la domiciliu.

Cu toate acestea, presa engleză nu ezită în a o critica pentru inițiativa sa, acuzând-o chiar de ipocrizie.

„Nu vreau să o văd vorbind despre tinerele mame care trebuie să se întoarcă la muncă din conacul ei din Los Angeles care valorează 11 milioane de dolari. Această inițiativă este o prostie imensă, ea ar trebui să-și petreacă timpul încercând să construiască poduri cu oamenii pe care ei și Harry i-au trădat. Asta cred cei mai mulți oameni din această țară', a declarat jurnalistul Duncan Larcombe, fost Royal Editor.

Mai mult decât atât, Duncan Larcombe susține că atitudinea ei a făcut rău ambelor familii.

„A lăsat în urma ei prăpăd, atât în familia Markle, cât și în familia regală Windsor', a spus expertul.

Singura persoană din familia lui Meghan Markle care este alături de ea este Doria Ragland, mama ducesei, ea răcindu-și relațiile cu tatăl său, Thomas Markle, dar și cu sora și fratele ei. În urma interviului din primăvară, acordat vedetei americane de televiziune Oprah Winfrey, când ea și prințul Harry au acuzat Familia Regală de rasism, atmosfera s-a tensionat extrem de tare.

Cu toate acestea, membrii familiei regale i-au urat lui Meghan la mulți ani pe rețelele sociale.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete