Meghan Markle, forțată să predea conversațiile sale private în procesele împotriva tabloidelor britanice

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Meghan Markle (38 de ani) și Prințul Harry (35 de ani) contra-atacă tabloidele britanice în încercarea de a-și menține viețile private cu adevărat private.

În primă fază, însă, fosta actriță ar putea fi forțată să predea anchetatorilor o serie de informații personale cum ar fi emailurile, mesajele sau apelurile sale telefonice.

La începutul lunii octombrie, ducii de Sussex au anunțat că urmează să dea în judecată tabloidul Mail on Sunday pentru publicarea mai multor fragmente dintr-o scrisoare trimisă de Meghan tatălui ei înstrăinat, fostul producător Thomas Markle.

Meghan Markle, forțată să predea conversațiile sale private în procesele împotriva tabloidelor britanice

Ducesa pretinde că ziarul ar fi violat Actul de Protecție a Datelor respectat în Marea Britanie. Așadar, la începutul acestei luni, Meghan și Harry au depus actele a două procese separate.

Unul împotriva Grupului Nou de Ziare al lui Rupert Murdoch pentru „interceptarea ilegală a mesajelor lor vocale” și unul împotriva conducerii publicației Mail on Sunday, Associated Newspapers, pentru publicarea mai multor pasaje din scrisoarea lui Meghan către tatăl ei.

Cei doi susțin că textul a fost publicat în afara limitelor legii, atrăgând atenția asupra faptului că pasajele care lipseau schimbau semnificația scrisorii.

„Publicația britanică își susține în continuarea povestea și se va apăra viguros”, a declarat un purtător de cuvânt al Mail on Sunday.

„În special, negăm categoric că scrisoarea ducesei de Sussex ar fi fost editată într-o manieră care să-i modifice semnificația.”

Săptămâna trecut, The Sun, tabloid deținut de Rupert Murdoch, dezvăluia că o parte din lupta împotriva publicației Mail on Sunday include și predarea de către Meghan a conversațiilor ei private.

Tabloidul britanic Mail on Sunday crede că Meghan a făcut scrisoarea publică înainte ca ziarul să o publice după ce doi prieteni de-ai ducesei au vorbit cu revista People pe marginea acestui subiect.

„Va exista obligația ambelor părți implicate în proces de a releva informații și documente care, în cazul lui Meghan, ar putea include de asemenea discuțiile sale private”, a declarat o sursă pentru The Sun, citează Pop Culture.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea locui o perioadă în Statele Unite ale Americii. Iată de ce

Este Meghan Markle însărcinată? Toate indiciile date de cuplul regal până acum!

Când s-au decis Kate Middleton și Prințul William de fapt să se căsătorească?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete