Meghan Markle este în doliu! Ce apropiat de-al Ducesei de Sussex s-a stins din viață?

Meghan Makrle

Azi, 4 septembrie 2019, pe contul lor oficial de Instagram (@sussexroyal), Meghan Markle și Prințul Harry au dedicat două fotografii și un mesaj fotografului și regizorului Peter Lindbergh.

Anunţul oficial al decesului a fost făcut pe contul de Instagram al fotografului. „Cu mare tristeţe, vă anunţăm că Peter Lindbergh a murit pe 3 septembrie, la vârsta de 74 de ani”.

Meghan Markle este în doliu! Fotograful și prietenul ei Peter Lindbergh s-a stins din viață

„Onorăm viața și munca fotografului Peter Lindbergh. Operele sale sunt admirate și apreciate la nivel global pentru capacitățile lor de a surprinde esența unui subiect și de a promova idealuri sănătoase de frumusețe, evitând Photoshopul, preferând frumusețea naturală și machiajul minimal.

Ducesa de Sussex a lucrat cu Peter în trecut și l-a ales personal pentru ședințele foto ale celor 15 femei de pe coperta ediției de septembrie a revistei britanice Vogue pe care Meghan a și editat-o în calitate de invitat. 

Nu a considerat niciun alt fotograf mai potrivit pentru a aduce la viață acest proiect plin de semnificații. Coperta „Forces for Change” a fost unul dintre proiectele finale publicate de fotograf. Îi va fi simțită lipsa”, a scris cuplul pe Instagram.

Cum arată coperta British Vogue de septembrie și cine apare pe ea?

„Intitulată „Forțe pentru Schimbare”, coperta include 15 femei care au luptat pentru remodelarea percepției publice în scopul binelui global.

Personalitățile au fost alese personal de Înălțimea Sa Ducesa de Sussex și de către editorul revistei britanice Vogue, Edward Enninful.

Coperta conține 16 fotografii, una dintre acestea fiind menită să reprezinte o oglindă.

Astfel, femeile din întreaga lume se pot simți o parte a grupului tuturor personalităților dornice să facă lumea un loc mai bun”, mărturisește echipa British Vogue pe contul de Instagram al publicației.

„Aceste ultime șapte luni au fost un proces plin de recompense. Colaborarea cu editorul revistei, Edward Enniful, pentru a întoarce focusul unei publicații de modă către valori, cauze și oameni a căror muncă a avut, are sau va avea un impact asupra lumii, a fost o experiență inedită”, a declarat Ducesa.

„Prin această copertă și prin această întreagă ediție, sper ca lumea să simtă puterea colectivității și să fie la fel de inspirată cum am fost și eu”, a încheiat Meghan, potrivit British Vogue.

Pe copertă apar: „Jacinda Ardern, prim ministrul Noii Zeelande; Greta Thunberg, adolescenta de 16 ani care luptă împotriva schimbărilor climatice și activista și actrița Jane Fonda.

Adwoa Aboah, model și susținătoare a diverse campanii de sănătate psihică și emoțională; Adut Akech, model și fostă refugiată și Ramla Ali.

Fostă refugiată și actuală practicantă de box; Sinéad Burke, scriitoare și susținătoare a diversității; Francesca Hayward, actriță și principală dansatoare a Baletului Regal și actrița și susținătoarea pozitivității asupra trupului indiferent de greutate, Jameela Jamil.

Autoarea Chimamanda Ngozi AdichieYara Shahidi, activist și actriță; Christy Turlington Burns, model și activistă a drepturilor mamelor și model; actrița Salma Hayek; transexualul Lavern Cox și actrița Gemma Chan.

Foto: Hepta.ro / Instagram

Citește și:

Jennifer Aniston a vorbit deschis despre traumele din copilărie. Cum se înțelegea cu mama ei?

Britney Spears deține doar 30% din custodia copiilor ei. Cum s-a ajuns la această înțelegere?

Care au fost ultimele cuvinte ale prințesei Diana? Dezvăluirea făcută de un paramedic care a încercat să o salveze

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete