Meghan Markle, din nou criticată de public. Haina pe care a purtat-o a stârnit indignarea britanicilor!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Familia regală britanică a fost din nou în centrul atenției odată cu evenimentul cunoscut sub denumirea de Remembrance Day. În fiecare an, 11 noiembrie este ziua dedicată membrilor forțelor armate care au murit în timpul Primului Război Mondial. 

Și de această dată, toate privirile au fost îndreptate către Meghan Markle. Deși nu a făcut nicio greșeală de protocol la slujba de duminică în memoria victimelor Primului Război Mondial, un singur detaliu a atras atenția britanicilor și a stârnit indignarea acestora.

Meghan Markle, din nou criticată de public. Haina pe care a purtat-o a stârnit indignarea britanicilor!

În timpul ceremoniei solemne, Meghan Markle a ales să poarte un palton de culoare neagră și o pălărie cu boruri largi, ținută potrivită cu tema evenimentului. Deși a respectat protocolul regal și a purtat haine de doliu, Meghan Markle a fost din nou criticată, de data aceasta din cauza gestului făcut de Stella McCartney, cea care a gândit paltonul pe care ducesa de Sussex l-a îmbrăcat.

După ce în mediul online au apărut fotografii cu Meghan Markle purtând paltonul care este o creație semnată Stella McCartney, aceasta din urmă a hotărât că este un moment potrivit pentru a promova acest lucru prin intermediul rețelelor de socializare.

“Suntem atât de onorați că ducesa de Sussex poartă la Remembrance Day paltonul nostru din colecția de toamnă 2019.”, a scris Stella McCartney pe instagram, în dreptul unei fotografii cu Meghan Markle, potrivit thesun.co.uk.

Postarea a fost apreciată de foarte multe persoane, iar ducesa de Sussex a primit multe complimente pentru ținuta aleasă, însă au existat și critici în legătură cu apariția acesteia. Mai exact, unii prieteni virtuali au taxat dur felul în care Stella McCartney s-a folosit de evenimentul solemn pentru a-și face reclamă bradului de haine, în timp ce Meghan Markle a fost, de această, victimă colaterală prin decizia de a purta paltonul.

“Remembrance Day este o zi în care ne amintim de cei care au luptat în război și nu ar trebui folosită în scop publicitar. Șocant.”

“Astăzi este o zi în care îi cinstim pe cei care și-au dat viața pentru libertatea noastră. Cui îi pasă ce poartă ea?”

Acestea sunt doar două dintre mesajele prin care prietenii virtuali și-au exprimat nemulțumirea.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce drame i-au marcat viața lui Neti Sandu? Și-a deschis sufletul și a spus tot: Este inimaginabil câtă suferință…'

Actorul Owen Wilson nu și-a cunoscut niciodată fiica în vârstă de un an

Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina! Soția lui Alec Baldwin trece prin clipe grele: Sunt devastată. Nu mă așteptam la asta atunci când am mers astăzi la ecografie.'

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete