Meghan Markle, criticată pentru apariția de la Wimbledon. A încălcat o tradiție importantă!

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Prezența ducesei de Sussex la Wimbledon a fost o surpriză pentru toată lumea, având în vedere că evenimentul a avut loc cu doar câteva zile înainte de botezul lui Archie. Meghan Markle a încălcat o tradiție importantă în momentul în care și-a făcut apariția la Wimbledon, motiv pentru care a fost aspru criticată.

A devenit un obicei pentru Meghan Markle să ignore regulile familiei regale britanice, dar de această dată, ducesa de Sussex a făcut o nouă gafă, tratând cu indiferență un detaliu important legat de participarea ei la  Wimbledon.

Meghan Markle, criticată pentru apariția de la Wimbledon. A încălcat o tradiție importantă!

Meghan Markle a mers la Wimbledon pentru a o susține pe Serena Williams, buna ei prietenă, moment în care a reușit să stârnească din nou o mulțime de controverse. Ducesa de Sussex a încălcat o regulă importantă a evenimentului, aceasta fiind legată de stilul vestimentar adoptat. Mai exact, Meghan Markle a optat pentru o pereche de blugi lejeri, un top negru, un sacou alb și o pălărie, însă ținuta ei nu a respectat regulile de etichetă impuse de un astfel de eveniment. Ducesa a fost aspru criticată pentru că s-a îmbrăcat în blugi și asta pentru că evenimentul de la Wimbledon impune un stil vestimentar mult mai formal, iar blugii nu s-au încadrat în limitele impuse.

Pe lângă gafa pe care a făcut-o legată de vestimentație, Meghan Markle a fost criticată și pentru că le-a cerut organizatorilor să se asigure că nimeni nu o va fotografia.

“A fost un coșmar, ea a fost un coșmar.”, a declarat unul dintre angajați, potrivit express.co.uk

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Anca Serea va naște în curând. Cum se mai simte vedeta TV?

La sfârșitul acestei săptămâni va deveni mamă! Va naște mai devreme decât era planificat: Am decis că operația de cezariană este cea mai sigură variantă'

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în vizită la nași! Ce le-au gătit părinților spirituali?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete