Meghan Markle are o problemă genetică pe care o poate transmite copiilor ei

Megan Markle are o problemă de natură genetică.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit pentru a doua oară părinți anul acesta când fetița lor, Lillibet ‘Lilli Diana Mountbatten-Windsor a văzut lumina zilei la data de 4 iunie 2021, la doi ani după nașterea fiului lor, Archie Harrison, pe 6 mai 2019.

În timpul celei de-a doua sarcini a Ducesei de Sussex, fotografiile făcute pe când aceasta a vizitat Teatrul Național sugerează că are articulații hipermobile. În timp ce își mângâia burtica, specialiștii au văzut cum degetul mare al lui Meghan părea să se îndoaie neobișnuit de mult, iar experții spun că acesta este primul simptom care trădează că cineva are hipermobilitate, de obicei fiind o afecțiune ereditară.

Osteopata Anisha Joshi explică: „Oamenii cu hipermobilitate sunt deseori capabili să își miște membrele în moduri în care alții nu pot, la fel cum se vede în fotografiile în care degetul mare al lui Meghan apare îndoit inconfortabil. Asta înseamnă că unele sau toate articulațiile unei persoane pot avea o mișcare neobișnuită. Hipermobilitatea este o afecțiune ereditară, cauza principală fiind modificările determinate genetic ale colagenului, un tip de proteină din corp care se găsește în ligamente, susținându-le. Mai exact, nu există suficient colagen în corp care poate face articulațiile libere și întinse. ”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ceea ce privește probabilitatea ca Meghan să transmită genetic această problemă către Lillibet și Archie, nu este un lucru cert, dar totul se reduce la mutația genetică a colagenului – cel care ne protejează articulațiile și acționează ca un amortizor pentru ca acestea să se miște fără probleme, fără durere. Dacă Lillibet și Archie vor avea același tip de problemă, nu este o preocupare majoră, ci mai degrabă înseamnă că și ei vor avea o anvergură mai mare de mișcare în articulații, astfel încât întărirea mușchilor din jur pentru a menține totul stabil va deveni o necesitate.
Osteopatul a mai adăugat: „Mulți oameni cu hipermobilitate nu suferă dureri, iar antrenamentele cu greutăți sunt ideale pentru a evita probleme de genul dislocării articulațiilor.'

Meghan nu a confirmat dacă are sau nu articulații hipermobile, dar astfel se explică și de ce se pricepe destul de bine la yoga. Fotografiile din trecut de pe fostul ei blog de lifestyle “The Tig” au arătat că stăpânește unele dintre mișcările de yoga mai avansate care necesită multă flexibilitate în articulații, deci ar avea cu siguranță, sens.

Foto: 123rf/ Profimedia

Citeste și:

Sophia Loren, o bunică mândră. Iată cum arată nepoata care pare a-i moșteni genele

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete