Megan Fox s-a afișat cu noul iubit la gala American Music Awards

Megan Fox și Brian Austin Green au format un cuplu timp de 16 ani și au împreună trei copii, însă din primăvara aceasta cei doi au hotărât să meargă mai departe pe drumuri diferite. Cea care a înaintat procesul de divorț a fost chiar Megan.

Relația dintre cei doi actori nu mai funcționa încă de la finalul anului 2019. Megan și Brian din serialul Beverly Hills 90210 petreceau din ce în ce mai puțin timp împreună și se îndepărtaseră unul de celălalt.

Un apropiat al cuplului a declarat că Brian este destul de afectat de această despărțire și că nu comentează nimic despre relația fostei sale soții. El încearcă să își vadă de viață și se concentrează pe cei trei copii.

„Este o situație dificilă. Ca tată, Brian este grozav. Este minunat cu fiii lui. Problema e că este înverșunat din cauza relației lui Megan. A fost foarte greu pentru el. Comportamentul lui este destul de imatur când vine vorba de ea. Știe cum să o enerveze', a declarat prietenul cuplului.

Green și Fox au trei fii, Noah (7 ani), Bodhi (6 ani) și Journey (3 ani). Fostul cuplu a început să se întâlnească în 2004 și s-a despărțit în 2006 înainte de a se căsători în 2010. Au vrut să divorțeze în 2015, dar s-au împăcat înainte de nașterea celui de-al treilea fiu, în 2016.

„O voi iubi mereu și știu că ea mă va iubi mereu și știu că, în ceea ce privește familia, ceea ce am construit este cu adevărat mișto și special', a explicat Brian, adăugând ulterior: „Nu ca eu și Megan să fim în contradicție. Ea a fost cea mai bună prietenă a mea în ultimii 15 ani și nu vreau să pierd asta'.

Cu toate acestea, acum câteva zile a avut loc gala American Music Awards, iar Megan a avut prima apariție pe covorul roșu alături de noul său iubit, Machine Gun Kelly (numele său adevărat Richard Colson Baker). Acesta are 30 de ani și s-a născut în Houston. Cei doi și-au făcut relația oficială în luna august, atunci când pe Instagram a fost postată o fotografie, în dreptul căreia rapperul a scris : „Am așteptat o eternitate să te găsesc'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete