Megan Fox, dezvăluiri despre problema cu care se confruntă: „Nu mă văd niciodată așa cum mă văd alții”

Megan Fox este adesea considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase vedete feminine. Aceasta a vorbit într-un interviu despre ceea ce crede cu adevărat despre corpul ei și despre cum îi este de fapt dificil să își accepte propriul fizic.

După ce a avut un rol remarcabil în filmul live-action Transformers, Megan Fox a câștigat un sondaj online și a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către o revistă în 2008.

Actrița, care tocmai a împlinit 37 de ani, este cunoscută și pentru ținutele sale îndrăznețe care îi pun în evidență silueta incredibilă. De asemenea, ea a apărut recent pe coperta emblematică a revistei Sports Illustrated dedicată costumelor de baie.

În interviul acordat revistei sportive, ea a vorbit despre o tulburare cu care se luptă. “Sufăr de dismorfie corporală”, a recunoscut ea cu curaj, scrie Bright Side.

Dismorfia corporală este o afecțiune care face ca o persoană să se gândească la defectele și lipsurile percepute, chiar dacă acestea sunt abia vizibile. Aceasta poate provoca jenă și anxietate, mai ales în situații sociale.

„Nu mă văd niciodată așa cum mă văd ceilalți oameni. Nu a existat niciodată un moment în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Niciodată, niciodată”, a adăugat ea.

Megan Fox a vorbit și despre faptul că a trecut printr-o cădere psihologică după ce a fost supusă unor stereotipuri într-o anumită imagine din cauza rolului ei din filmul Jennifer’s Body.

„Nu am vrut să fiu văzută în public deloc din cauza fricii, credinței și certitudinii absolute că voi fi batjocorită. Când eram mică, asta era o obsesie pe care o aveam, să arăt așa. Și de ce am avut o conștientizare a corpului meu atât de tânără, nu sunt sigură”, a povestit vedeta.

„Și cu siguranță nu a fost din cauza mediului, pentru că am crescut într-un mediu în care corpurile nici măcar nu erau ca și cum ar fi fost recunoscute”, a adăugat ea.

Este posibil ca fizicul ei să fi trecut prin câteva transformări de-a lungul anilor, dar sentimentele ei față de corpul ei nu s-au schimbat. “Am o mulțime de nesiguranțe profunde”, a spus Fox.

În 2021, Fox și-a împărtășit gândurile despre modul în care percepțiile noastre despre alți oameni ar putea fi greșite. “Putem să ne uităm la cineva și să ne gândim: ‘Acea persoană este atât de frumoasă’. Viața lor trebuie să fie atât de ușoară’. Cel mai probabil, ei nu simt așa despre ei înșiși”.

Actrița a fost, de asemenea, sinceră cu privire la lupta de a se accepta pe sine. “Călătoria de a mă iubi pe mine însămi va fi nesfârșită, cred.”

Până la urmă, Fox își dorește ca oamenii să privească dincolo de aspectul fizic și să o vadă așa cum este ea cu adevărat. “Ceea ce îmi doresc cel mai mult ca oamenii să știe este că sunt un suflet autentic care speră să aparțină cu adevărat de ceva și să nu fie nevoită să trăiască mereu ca o paria neînțeleasă.”

Dismorfiile corporale apar și în rândul celebrităților masculine. Chiar și “cel mai sexy bărbat în viață”, Robert Pattinson, a dezvăluit că resimte presiunea de a se încadra într-un anumit ideal corporal. Iar această noțiune i-a afectat modul în care vrea să se prezinte în fața publicului.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete