Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea?

a descoperit că are cancer în stadiul 4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Se simțea rău, iar medicii i-au spus că e din cauza stresului dinaintea nunții, având în vedere că urma să meargă la altar. După a descoperit că are cancer în stadiul 4. Ce simptome avea această femeie?

Până să afle în mod concret ce afecțiune se ascunde în spatele simptomelor neplăcute, o mulțime de persoane primesc un diagnostic greșit. Acest lucru poate duce la agravarea bolii, iar în cazuri mai grave, chiar la deces. Aceasta este și povestea lui Katharine McAuley, o femeie care a descoperit că suferă de cancer în stadiul 4.

Medicii i-au spus că se simte rău din cauza stresului dinaintea nunții. După a descoperit că are cancer în stadiul 4

Katharine McAuley, o femeie de 36 de ani, a început să se simtă rău înainte de nuntă, iar medicul care a consultat-o a decis că este vorba despre sindromul colonului iritabil și că simptomele au fost agravate de stresul dinaintea nunții. Între timp, Katharine McAuley a rămas însărcinată, iar simptomele au dispărut complet, însă după ce a născut, stările de rău s-au accentuat, confruntându-se cu lipsa poftei de mâncare și o pierde în greutate accentuată. Ulterior, femeia a descoperit că avea o tumoră de 5 cm la nivelul intestinului și o alta în ficat.  Medicii i-au pus diagnosticul dur, cancer de colon în stadiul 4,  după ce starea femeii s-a agravat, iar intestinul ei a cedat.

Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru a-i fi eliminată tumora din intestin, însă e nevoie de o nouă intervenție pentru a o extirpa și pe cea existentă în ficat.

“M-am căsătorit și în ziua nunții mele eu aveam cancer, fără ca eu să știu asta. Încă este un șoc pentru mine.”, a spus Katharine McAuley, potrivit thesun.co.uk.

Katharine McAuley mărturisește că simptomele neplăcute au apărut în urmă cu doi ani, însă medicul le-a pus pe seama stresului cu care femeia se confrunta în acea perioadă.

“Mi-a spus că simptomele sunt din cauza stresului pentru că recent îmi pierdusem tatăl și îmi planificam și nunta.”, a adăugat Katharine McAuley.

Chiar dacă povestea ei este una tristă și trece printr-o perioadă dificilă, Katharine McAuley s-a hotărât să le vorbească și altora despre problemele ei de sănătate, totul din dorința de a trage un semnal de alarmă cu privire la această afecțiune.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Katharine McAuley.

Foto: facebook

Citește și:

Femeia care poate mânca doar banane și căpșuni. Cum a ajuns în această situație?

O femeie de culoare a născut gemeni, dar a avut un șoc când i-a văzut prima oară. Unul era de culoare, iar celălalt avea pielea albă. Cum a fost posibil?

Tânăra care și-a convins iubitul să se sinucidă, subiect de documentar

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate