Maxim Vengerov concertează la Gala UNICEF – Camera Deputaților 2014

Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, pe data de 20 noiembrie 2013, UNICEF România și Camera Deputaților organizează, pentru al doilea an consecutiv, o Gală de Informare și Strângere de Fonduri în vederea protejării copiilor împotriva violenței. Maxim Vengerov, unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, numit adesea cel mai bun violonist în viață, va oferi un recital extraordinar în cadrul Galei.

Gala_StopV 23 sept 2014

Maxim Vengerov este Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF, fiind primul cântăreț de muzică clasică care a primit această funcție (în 1997). În calitate de Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF, Maxim a inspirat prin intermediul muzicii sale copii din întreaga lume. Câștigător al premiilor Grammy, Maxim Vengerov a susținut concerte sold out cu cele mai ilustre orchestre (Berlin Philharmonic, London Symphony Orchestra, BBC Symphony Orchestra, Toronto and Montreal Symphony Orchestra, Mariinsky Theatre Orchestra, Chicago Symphony Orchestra) și cei mai faimoși dirijori din lume și a oferit recitaluri solo în cele mai importante orașe de pe mapamond. Gala de Informare și Strângere de Fonduri este parte a campaniei Violența verbală rănește', derulată de UNICEF în perioada octombrie 2014 – iunie 2015.

„Dacă noi reușim să asigurăm un viitor mai bun pentru copii noștri atunci cu siguranță vom reuși să asigurăm un viitor mai bun pentru societatea în care trăim”, a declarat Valeriu Zgonea, Președintele Camerei Deputaților.

Și de această dată, Gala va reuni membrii ai Guvernului și Parlamentului, ai mediului diplomatic și de afaceri, personalități publice, artiști și jurnalişti, care doresc să susțină campania UNICEF împotriva violenței verbale asupra copiilor. Gala va fi prezentată de Andreea Marin, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România. Un moment special al serii va fi și Licitaţia de Păpuşi, create de copii și designeri celebri.

Protejarea copiilor împotriva oricărui tip de violență reprezintă cea mai importantă și valoroasă investiție pe care o țară o poate face pe termen lung și care depinde de fiecare dintre noi. Am încredere că Maxim Vengerov, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF, ne va ajuta să mobilizăm și mai multă lume în beneficiul copiilor vulnerabili', a declarat Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF în România.

UNICEF lucrează împreună cu autorități centrale și locale, ONG-uri și alți parteneri pentru a dezvolta și implementa modele eficiente inclusiv din punct de vedere al costurilor pentru a preveni violența, pentru a îmbunătăți cadrul legal și pentru a influența normele sociale. Fondurile strânse în urma Galei vor susține eforturile UNICEF ca fiecare comunitate din România să aibă un asistent social, un asistent medical și o școală prietenoasă care să identifice cât mai repede cazurile de violență împotriva copiilor și să ofere sprijin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse