Matei Stratan, dezvăluiri inedite după ce a fost văzut cu Andreea Raicu: „Noi suntem…”

În urmă cu câteva zile, Andreea Raicu și-a serbat ziua de naștere. Aceasta a ales să petreacă alături de prieteni în Italia. Printre aceștia se pare că se află și Matei Stratan, fostul iubit la Mădălinei Ghenea cu care are o fetiță.

Andreea Raicu și Matei Stratan au mai fost văzuți împreună, astfel că mulți au crezut că formează un cuplu. Din acest motiv, afaceristul a făcut mai multe dezvăluiri inedite despre relația pe care o are cu frumoasa vedetă. Recent, Andreea a petrecut momente de neuitat pe o ambarcațiune, în valoare de 8 milioane de euro, ce aparține lui Matei Stratan.

În ciuda acestor situații, omul de afaceri a declarat că relația lor este una de prietenie și nimic mai mult.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formează un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim ' , a precizat Matei Stratan, potrivit playtech.ro.

Andreea Raicu a avut parte de o surpriză din partea prietenilor. Aceștia i-au adus la terasa unde se află și sărbătoreau împlinirea celor 44 de ani o prăjitură cu o lumânărică în care frumoasa vedetă a suflat. Videoclipul a fost postat pe contul său personal de Instagram.

Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Mulți ani a fost în lumina reflectoarelor, însă vedeta a simțit nevoia să ia o pauză și să se retragă din lumea mondenă. În timpul acesta, ea sa ocupat de propria persoană și a reușit să pună pe picioare o afacere care ia oferit linii și satisfacția de care avea nevoie.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete