Măști de Halloween pentru copii

Măști de Halloween pentru copii

De Halloween cei mici se costumează și merg din casă în casă pentru a obține dulciurile mult așteptate. Chiar dacă în trecut această sărbătoare nu era tocmai populară la noi în țară, în ultimii ani, Halloween-ul se bucură de un adevărat succes, iar la sfârșit de octombrie, toți părinții merg în căutarea măștilor pentru copii. 

Costumele de Halloween pentru copii sunt adorabile, chiar dacă scopul lor este acela de a-i înfricoșa pe cei din jur. Dacă cei mici se pregătesc de serbare, iar masca pentru Halloween reprezintă o problemă, există o mulțime de variante la care poți apela pentru a îi ajuta pe aceștia să se transforme într-un personaj de temut.

Măști de Halloween pentru copii

Evident, în această perioadă, magazinele de profil ne oferă o mulțime de măști pe care le putem achiziționa pentru a-i costuma pe cei mici, dar dacă ne dorim să nu scoatem prea mulți bani din buzunar, putem confecționa unele, chiar acasă.

Pentru a obține măști de Halloween perfecte pentru cei mici avem nevoie doar de carton, acuarele și puțină îndemânare, iar dacă vrem să le transformăm în ceva cu adevărat spectaculos, putem adăuga sclipici sau bucățele de material.

Dacă îți dorești pentru cel mic un personaj mai puțin înfricoșător, inspirat din lumea animalelor, cu o farfurie de unică folosință și puțină vopsea poți obține rezultate uimitoare.

Nici picturile pe față nu sunt o idee proastă. Cu toate acestea, trebuie să știi că acestea au nevoie de o vopsea specială, care să nu aibă efecte nocive asupra pielii. Folosind acuarelele obișnuite, cel mic se poate alege cu o mulțime de alergii, lucru pe care ar fi bine să îl eviți. Vopseaua specială pe care o poți utiliza pentru a realiza desene pe față se găsește cu ușurință și te poate scoate din impas dacă ai uitat să îi cumperi celui mic o mască pentru Halloween.

Urmărește materialele video de mai sus pentru a vedea câțiva pași care te vor ajuta să îi confecționezi copilului tău o mască pentru petrecerea de Halloween.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum să îți faci singură cel mai tare machiaj de Halloween? Vei arăta de-a dreptul spectaculos

Îți place să te costumezi în seara de Halloween? Acest lucru îți poate pune în pericol relația de cuplu

Coafuri simple pentru Halloween 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse