Masina de spalat Bosch EcoLogixx 8 i-DOS

Studiile au aratat ca, in 90% din cazuri, detergentul este folosit in cantitate necorespunzatoare, fiind dozat ori mult prea mult, ori prea putin. Aceasta aproximare de dozaj afecteaza rufele, mediul inconjurator, dar si bugetul familiei. Conform raportului WL5132/10 al Wfk -Institutul de Cercetare Aplicata, dozarea perfecta a detergentului poate salva pana la 7.062 de litri de apa pe an. Din acest motiv, Bosch a dezvoltat sistemul inteligent i-DOS, care asigura dozarea automata, dar in acelasi timp optima a detergentului. Masinile de spalat rufe Bosch EcoLogixx 8 dotate cu sistemul i-DOS se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+++, fiind cu 30% mai eficiente energetic decat cele din clasa A.

Rezultate perfecte – fara aproximari

Cum actioneaza sistemul i-DOS? Cantitatea de detergent lichid necesara spalarii este preluata dintr-un compartiment special. Acest sistem este superior altora deoarece dozarea automata a detergentului este masurata la ordinul mililitrilor. Pe langa acestea, i-DOS distribuie automat si precis balsamul de rufe.

Cantitatea detergentului este dozata automat, in functie de incarcare, tipul si gradul de murdarie al rufelor si duritatea apei. Capacitatea compartimentelor i-DOS asigura cantitatea necesara de detergent si balsam pentru aproximativ 20 de spalari, nivelul de umplere fiind indicat in permanenta. In cazuri speciale, dozarea poate fi facuta si manual, in compartimentul special, de exemplu folosind detergentul pudra traditional sau inalbitori.

Automat, deci mai confortabil

Masinile de spalat rufe Bosch EcoLogixx 8, cu sistemul i-DOS, sunt dotate cu doua programe automate: „Auto' si „Auto Delicat'. Utilizand un senzor special, masina detecteaza atat cantitatea de rufe, cat si tipul de tesatura si in functie de acestea ajusteaza automat cantitatea de apa, numarul ciclurilor de clatire si viteza de rotatie.

De asemenea, este detectat si gradul de murdarie al rufelor, astfel incat este dozata automat cantitatea necesara de detergent, ajustand timpul si temperatura de spalare. In acest mod, rufele normale pot fi spalate perfect cu programul Auto', iar pentru textilele mai putin rezistente, cum ar fi bumbacul fin sau materialele sintetice, a fost creat programul Auto Delicat'.

Mai eficient si usor de folosit

Sistemul inteligent i-DOS de la Bosch permite obtinerea unor rezultate perfecte la spalare, ajuta la economisirea resurselor si contribuie la diminuarea riscului alergiilor.

De asemenea, masina de spalat rufe Bosch EcoLogixx 8 este dotata cu motorul inovator EcoSilence Drive, care este silentios, rapid si economic, dar si cu noul design AntiVibration, care asigura stabilitate si reduce vibratiile masinii.

O alta caracteristica de top a acestei masini este sistemul automat Anti-pete, cu ajutorul caruia pot fi indepartate in mod specific 16 dintre cele mai frecvente tipuri de pete, de la vin rosu si ciocolata, pana la petele de iarba.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din