Mary Mara, actrița din „Criminal Minds” și „Lege și Ordine”, și-a pierdut viața într-un mod cutremurător

Mary Mara, o actriță cunoscută pentru rolurile din ER, Criminal Minds, Ray Donovan și Law & Order, a murit. Ea avea doar 61 de ani.

Într-un raport publicat luni de poliția statului New York, oficialii au confirmat că trupul lui Mara a fost descoperit în râul St. Lawrence, în Cape Vincent, New York, în dimineața zilei de 26 iunie. Ancheta preliminară sugerează că Mara s-a înecat în timp ce înota.

„Primele date ar arăta că victima a murit în timp ce înota', au scris autoritățile care au găsit trupul actriței.

Potrivit raportului, nu au existat semne de agresiune criminală. Mara a fost transportată la Jefferson County Medical Examiner’s Office, unde cauza oficială a morții va fi stabilită în urma unei autopsii. Ancheta este în curs de desfășurare.

„Mary a fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am întâlnit. (…) Era electrizantă, amuzantă și integră. Toată lumea a iubit-o. O să ne lipsească', a spus managerul ei, Craig Dorfman pentru CNN.

Potrivit Hollywood Reporter, Mary Mara a jucat într-o multitudine de proiecte de televiziune și film, debutând în 1989 în filmul de televiziune The Preppie Murder. Printre aparițiile TV ale lui Mara se numără roluri în E.R., Law & Order, Ray Donovan, Nash Bridges, Lost, Shameless, Nip/Tuck, The Practice, Gideon’s Crossing, Star Trek: Enterprise și Dexter. De asemenea, ea a apărut în NYPD Blue, Hope & Gloria, Criminal Minds, Joan of Arcadia, Bones, Ally McBeal, Judging Amy, The West Wing, 7th Heaven și Monk.

Pe lângă film și televiziune, actrița a mai jucat pe scenă în producțiile Kindertransport, Dream of a Common Language și Mad Forest ale Manhattan Theatre Club din New York, precum și în producția Twelfth Night a New York Shakespeare Festival și în producția Ivanov a Yale Repertory. Ultima apariție pe ecran a lui Mara a fost în filmul Break Even din 2020.

Născută în Syracuse, N.Y., Mara a urmat cursurile Universității de Stat din San Francisco și ale Școlii de Teatru din Yale.

Foto: Libertatea pentru Femei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete