Fosta actriță Mary-Kate Olsen divorțează de bancherul francez Olivier Sarkozy

Mary-Kate Olsen și Olivier Sarkozy

Fosta actriță Mary-Kate Olsen (33 de ani) divorțează de soțul ei, Olivier Sarkozy (50 de ani), după 5 ani de mariaj.

Mai multe publicații din Statele Unite ale Americii informează că aceasta vrea să încheie căsnicia sa cu bancherul francez printr-un ordin urgent.

Fosta actriță Mary-Kate Olsen divorțează de bancherul francez Olivier Sarkozy

În cele mai recente documente, actrița pretinde că ar fi încercat să depună actele de divorț în data de 17 aprilie, dar că nu i s-a permis din cauza pandemiei de coronavirus. Tot ea solicită ca înțelegerea prenupțială dintre ea și fostul ei partener să fie luată în considerare.

Mary-Kate mai dezvăluie și că vrea ca demersurile divorțului să fie începute cât mai curând deoarece Olivier încearcă să o dea afară din apartamentul lor din New York.

Tot ea mai spune că bancherul a reziliat contractul de închiriere al imobilului fără acordul ei și că singura modalitate de a-și recupera bunurile este să depună actele de divorț.

Solicitarea ei marchează încheierea unei relații de aproape 8 ani. Fosta pereche și-a început relația în primăvara anului 2012, la doi ani de la divorțul lui Olivier de fosta lui soție, Charlotte Bernard.

Trei ani mai târziu, fostul cuplu s-a căsătorit în Manhattan, în prezența a doar 50 de invitați, câțiva membri ai familiei și prieteni apropiați.

Nu este încă sigur motivul separării, însă în trecut o sursă mărturisea că Mary-Kate și Olivier au perspective foarte diferite asupra vieții.

„Mary-Kate are doar 27 de ani, dar pare mult mai tânără de atât”, spunea sursa. „Este în mod clar foarte bucuroasă să se căsătorească cu un bărbat educat și de succes, dar viața nu este atât de simplă. El are deja copii și este foarte fericit cu viața lui așa cum este.”

Deși gemenele Olsen sunt extrem de private, Mary-Kate și fostul ei partener mergeau adesea împreună la meciurile echipei de baschet New York Knicks.

Cel mai recent, Olivier și fiica lui adolescentă, Margot, li s-au alăturat gemenelor pentru aniversarea lor de 33 de ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Ce frumoasă este fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona s-a stabilit în Londra. Ce face tânăra acolo?

FOTO: Ce mare a crescut fiul Ancăi Țurcașiu și cât de mult îi seamănă mamei sale

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Iuliei Albu! Fashion editorul a publicat o fotografie rară cu Mikaela

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete