Mărturisiri inedite din partea fostelor iubite ale lui Ion Țiriac. Una dintre acestea a murit în sărăcie: „Să-mi dea ceea ce mi se cuvine”

Ion Ţiriac este ocupă un loc fruntaș în topul celor mai bogați români, având o avere estimată la 1,7 miliarde de euro. Cu toate acestea, banii nu i-au adus neapărat fericirea. Mai mult decât atât, de-a lungul anilor, omul de afaceri a avut numeroase relații amoroase în urma cărora nu a lăsat o impresie prea bună.

Ion Țiriac a avut în urmă cu foarte mulți ani o relație cu Victorița Dumitrescu, fosta handbalistă. Aceasta a murit în 2009, iar ultimii săi ani de viață i-a trăit într-o sărăcie neașteptată. Din cauza bolilor pe care le avea, diabet, hipertensiune arterială și coxartroză, Victorița era nevoită să își cheltuie aproape toți banii de pensie, mai exact 2600 lei, pe medicamente.

„Este imposibil! Cum poți trăi în asemenea condiții? Cât să mai trăiesc în mizerie?!Am obosit să mă rog de ceilalți să-mi dea ceea ce mi se cuvine', declara Victoriţa Dumitrescu, pentru revistavip.net, citat de Realitatea Sportivă.

De asemenea, în anii ’90, Ion Țiriac s-a iubit cu Adriana Ichim. Aceasta, însă, nu are amintiri plăcute din acea perioadă și nici cuvinte drăguțe la adresa magnatului, acum în vârstă de 83 de ani.

„Despre el. Este un el. Nu despre domnul Ion Ţiriac. Eu l-am numit el, pentru că din punctul meu de vedere nu merită mai mult. Din perspectiva poveştii de dragoste este un el pe care l-am visat, dar n-are nicio legătură cu iubitul pe care l-am avut. El nu ştie să iubească. Capacitatea bărbaţilor de-a iubi e oricum foarte mică. Dar la el e şi mai mică decât în mod normal', a declarat Adriana Ichim, pentru okmagazine.ro.

O bună perioadă de timp s-a zvonit că Ion Țiriac s-a iubit cu Irina Deleanu, fostă gimnastă. Milionarul român nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect, însă ea a lămurit în urmă cu un an situația și spre deosebire de alte femei din viața afaceristului aceasta îi poartă mult respect și recunoștință pentru ajutorul acordat.

Irina Deleanu a dezvăluit că între ea și afacerist este strict o relație de prietenie, una bazată pe respect. El a ajutat-o mult când fiica ei a avut probleme de sănătate. „Este adevărat că m-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.

A încercat și la Houston, și la Geneva și la renumitul Institut de Diabet din Stuttgart să se găsească o soluție pentru a nu mai face insulină, dar răspunsul a fost același. Diagnosticul este confirmat, și nu există alte tratamente. Tot ce mănâncă e cântărit, glicemia mereu măsurată. Sportul o ajută, dar nu poate face de performanță. Efortul mare îi dăunează’, a declarat aceasta pentru playsport.ro. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete