Mărturii tulburătoare: ce se întâmplă cu cadavrele la pompe funebre

Când copiii sunt întrebați ce vor să fie când vor crește mari, angajat la pompe funebre este un răspuns rar.

Cu toate acestea, pentru Lauren, utilizatoare împătimită de TikTok, jobul de manager la o casă de pompe funebre a fost un vis împlinit.

Credit: @lovee.miss.lauren/Tiktok

Însă, după ce și-a părăsit locul de muncă în urma unei probleme cu șeful ei, Lauren a decis să dezvăluie pe site-ul de socializare Tik Tok, câteva secrete foarte puțin cunoscute despre ce se întâmplă cu adevărat cu cadavrele la pompe funebre.

Oamenii i-au pus întrebări bizare și neobișnuite despre acest subiect macabru, dar Lauren le-a răspuns tuturor, șocându-i totodată pe toți cei interesați de acest subiect.

„Dacă o femeie moare cu un tampon încă în vagin, îl scoți sau îl lași înăuntru?' a întrebat o persoană, insistând că este o „întrebare serioasă'.

Răspunsul:

„Majoritatea femeilor care mor, dacă sunt suficient de tinere încât să aibă menstruație, li se face o autopsie', a spus Lauren în videoclipul de pe TikTok. „Dacă li se face autopsie, atunci echipa de medici va scoate tamponul. Însă s-a întâmplat să nu li se facă o autopsie completă.”

Dacă ar exista o incinerare, nu aș verifica sub nicio formă acolo jos să verific dacă există un tampon. Aș plasa doar cadavrul în interiorul crematoriului', a explicat ea.

O altă persoană a întrebat-o pe Lauren dacă scoate aparatul dentar în cazul în care persoana moare cu aparatul fixat de maxilar.

„Nu, nu scot aparatul dentar indiferent dacă familia dorește incinerare sau îngropare', a răspuns ea.

„Îl las exact așa cum este. Motivul principal este că nu oricine știe să scoată un aparat dentar.”

„Această procedură nu este ceva ce trebuie să cunoști când decizi să lucrezi la pompe funebre așa că i-am lăsat pe cei cu aparat dentar exact așa cum sunt.'

„De unde știu că voi primi înapoi rămășițele incinerate potrivite?' a întrebat-o altcineva pe Lauren.

„Aceasta este o întrebare foarte bună', a răspuns ea.

„Odată ce aducem pe cineva la casa de pompe funebre și urmează să fie incinerat, îi atribuim o mică etichetă de metal. Și acea etichetă rămâne atașată de corp pe tot parcursul procesului de incinerare. Apoi sigilăm punga cu rămășițele incinerate înăuntru. Se tipărește un certificat de incinerare cu numele persoanei și acel număr care i-a fost atribuit la crematoriu (numărul de pe etichetă).'

Foto: 123RF/

Credit: @lovee.miss.lauren/Tiktok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri