Martin Scorsese, motivul pentru care a fost la un pas să renunțe la Hollywood

Martin Scorsese a avut dificultăți în finalizarea a două dintre cele mai venerate filme ale sale.

În timp ce legendarul regizor, în vârstă de 80 de ani, a vorbit recent cu GQ pentru un articol de copertă înaintea lansării ultimului său film epic, Killers of the Flower Moon, cineastul și-a amintit că s-a simțit frustrat de constrângerile pe care fostul producător Harvey Weinstein i le-a impus atunci când a realizat filmul Gangs of New York din 2002 cu fosta companie a lui Weinstein, Miramax.

„Mi-am dat seama că nu aș mai putea lucra dacă ar trebui să fac filme în acel mod vreodată”, a declarat Scorsese pentru publicație. Regizorul și-a amintit cum Weinstein, în vârstă de 71 de ani, a încercat să exercite mai mult control asupra bugetului și a duratei filmului decât se simțea confortabil Scorsese, scrie People.

„Dacă acesta ar fi fost singurul mod în care mi s-ar fi permis să fac filme, atunci ar fi trebuit să mă opresc”, a spus el. “Pentru că rezultatele nu erau satisfăcătoare. A fost uneori extrem de dificil și nu aș fi supraviețuit. Aș fi fost mort. Așa că am decis că s-a terminat, într-adevăr”.

Martin Scorsese a mai spus că următorul său film, “The Aviator” din 2004, s-a confruntat cu aceleași probleme deoarece Miramax, compania lui Weinstein, a co-distribuit filmul alături de Warner Bros. Pictures.

„Iar eu am fost împotrivă; a avut loc o întâlnire și am fost forțat să mă aflu în această poziție”, și-a amintit Scorsese despre faptul că a trebuit să lucreze din nou cu Weinstein. “Fusesem deja… rămas însărcinat, cum se spunea. Și nu aveai cum să scapi de asta”.

„Dar filmările au mers bine, montajul a mers bine până în ultimele două săptămâni de montaj. Și au venit și au făcut niște lucruri care mi s-au părut extrem de răutăcioase”, a adăugat el. Potrivit GQ, atât Miramax, cât și Warner Bros. au încetat să mai finanțeze filmul spre finalul producției, ceea ce l-a determinat pe Scorsese să folosească 500.000 de dolari din banii proprii pentru a termina filmul, mai scrie sursa citată anterior.

În “Killers of the Flower Moon”, Scorsese se reunește cu DiCaprio pentru al șaselea lor proiect împreună și marchează al 11-lea său film cu Robert De Niro, partenerul lui DiCaprio. DiCaprio joacă rolul unui bărbat pe nume Ernest Burkhart, care se mută în Oklahoma în anii 1920 și se căsătorește cu Molly Kyle (Lily Gladstone), o femeie din Națiunea Osage din localitate, în mijlocul unei serii de crime împotriva populației indigene din zonă.

Filmul se bazează pe bestsellerul din 2017 al lui David Grann, Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI (Crimele Osage și nașterea FBI).

Killers of the Flower Moon se lansează în cinematografe pe 20 octombrie și va fi difuzat ulterior pe Apple TV+.

Foto: Profimedia

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: “Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete