Mark Zuckerberg va deveni tată pentru a treia oară. Fondatorul Meta a dezvăluit sexul bebelușului

Mark Zuckerberg a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară. Șeful Meta și soția sa, medicul pediatru Priscilla Chan, mai au două fiice-Maxima (6 ani) și August (5 ani).

Mark Zuckerberg, în vârstă de 38 de ani, care are o valoare estimată la 55,9 miliarde de dolari, a declarat pe postarea sa pe Instagram: „Multă dragoste. Suntem bucuroși să vă împărtășim că Max și August vor avea o nouă surioară anul viitor!'.

În 2015, Zuckerberg a descris cum soția sa a suferit o serie de avorturi spontane și a cerut o discuție mai deschisă pe această temă. El a descris avorturile spontane ca fiind o “experiență solitară” despre care ar trebui să se vorbească mai mult.

La nașterea ambelor lor fiice, cuplul a scris mesaje puternice care au devenit virale pe rețelele de socializare.

Într-o postare pe Facebook din 2017, Mark Zuckerberg i-a scris o scrisoare fiicei sale August, în vârstă de o zi, în care vorbea despre speranță. „Suntem optimiști în ceea ce privește generația ta și viitorul”, adăugând că, deși titlurile de ziar se concentrează adesea pe ceea ce este în neregulă cu lumea de astăzi, el și soția sa continuă să creadă că tendințele pozitive vor învinge în cele din urmă.

„Copilăria este magică”, a scris cofondatorul Facebook, subliniind cât de important sunt joaca și plimbările în natură, potrivit Mint.

„Nu poți fi copil decât o singură dată, așa că nu-ți petrece timpul făcându-ți prea multe griji pentru viitor. Ne ai pe noi pentru asta și vom face tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că lumea este un loc mai bun pentru tine și pentru toți copiii din generația ta”, i-a spus Zuckerberg fiicei sale.

Zuckerberg și Priscilla scriseseră o scrisoare similară atunci când s-a născut prima lor fiică, Maxima, în 2015, în care el vorbise despre probleme mai pragmatice precum educația și egalitatea. Cu toate acestea, în scrisoarea adresată celei de-a doua fiice, el a punctat cele mai simple, dar și cele mai frumoase părți ale maturizării.

“Sper că acum îți faci timp să miroși toate florile și să pui toate frunzele pe care le vrei în găleata ta. Sper să citești cărțile tale preferate ale lui Dr. Seuss de atâtea ori încât să începi să inventezi propriile tale povești despre Vipper de Vipp”, a scris el.

„Sper să te plimbi în carusel cu Max până când vei îmblânzi toți caii de toate culorile. Sper să alergi câte ture vrei în jurul sufrageriei și curții noastre. Și apoi sper să te odihnești. Sper să ai un somn grozav. Și sper că până și în visele tale vei simți cât de mult te iubim”, a adăugat el.

Când s-a născut prima lor fiică, Maxima, cuplul și-a dezvăluit fondul filantropic, The Chan Zuckerberg Initiative. Fondul, care este susținut de averea lui Zuckerberg de pe Facebook, speră să vindece bolile din lume până la sfârșitul acestui secol.

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete