Marius Manole, Țociu și Palade și Ozana Brabancea fac show în emisiunea lui Fuego, la TVR2!

'Drag de România mea!' nu înseamnă doar o simplă emisiune de televiziune. De trei ani de zile, show-ul moderat de Paul Surugiu-Fuego, alături de o echipă specială, vine cu emoții și cu o comunitate a oamenilor care mai cred în frumos și care pun pe primul plan calitatea.

În emisiunea aceasta nu contează detaliile picante și nu se pune accentul pe o zonă care nu e specifică bunul simț.  Și se pare că mai există oameni care preferă să se uite cu nostalgie și cu admirație la ce a fost, să privească către viitor cu speranță și să admire prezentul ca pe o stare de fapt. Realizatorul emisiunii crede că întotdeauna va exista public, de toate vârstele, pentru programe decente și pentru lucruri din care poți să rămâi cu ceva, atunci când închizi televizorul, mai ales că lumea de azi nu mai pune preț de valori de suflet și nici pe marile personalități care fac ceva în viața lor și care au definit, mai mult sau mai puțin, imaginea completă a țării noastre, cu bune și rele, din punct de vedere artistic!

SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, venim cu o gală a exclusivităților, cu personaje care fac și au făcut performanțe notabile, cu istorii emoționante, amintiri, romantism, folclor și umor! Varietatea este cuvântul de bază și promitem că nu vă vom dezamăgi cu declarații de primă clasă, din care fiecare va avea ceva de aflat. Astfel, îl veți putea asculta, cu povești despre vocația de actor, cu amintiri de la începuturi, cu forța lui de a capta atenția, pe celebrul actor Marius Manole, unul dintre cei mai apreciați artiști ai tinerii generații. Acesta ne va spune ce înseamnă teatrul azi, ne va spune cum a fost să joace alături de mari actori ai României și cum reușește, de atâția ani, să fie de așa o vivacitate! Artistul Mihai Napu ne aduce romantism, emoție și ne încântă cu glasul său și muzica poeziei. Minunata Ozana Barabancea ne va încânta cu unul dintre cele mai frumoase cântece românești și cu bucurie își va aminti de debutul în TVR! Ea ne va povesti despre copii ei, care o moștenesc și ne va cânta în duet cu Fuego un moment de zile mari!

Cu folclor și cu sentimente puternice patriotice vine, tocmai din Bucovina, frumoasa Laura Olteanu. Aceasta are producții care va milioane de vizualizări pe Youtube și ne va încânta cu glasul său și cu un frumos costum popular. Celebrii Romică Țociu și Cornel Palade sosesc la emisiune, într-o altă ipostază cumva, stând la șuetă cu Paul Surugiu și rememorând anii de glorie și frumoasele etape prin care au trecut. În stilul în care i-a consacrat, ei vor face o scurtă rememorare a sufletului lor, se vor emoționa, vor fi supuși provocărilor de Fuego, ne vor cânta și ne vor face să râdem. De asemenea, și Paul Surugiu are câteva daruri muzicale speciale, alături de baletul condus de Florin Mariș și de Supermarket! Nu uitați să votați emisiunea 'Drag de România mea!', la premiile TV Mania 2021, acolo unde este nominalizată pentru a doua oară consecutiv, la categoria 'Cea mai bună emisiune de divertisment!', pe  tvmania.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro