Marius Manole rupe tăcerea despre relația cu Carmen Tănase: „Nu ne suportam neapărat”

Marius Manole și Carmen Tănase sunt buni prieteni, însă nu întotdeauna s-au simpatizat. Actorul a povestit cum s-a apropiat de actrița din „Clanul'.

Marius Manole a vorbit într-un interviu despre frumoasa relație de prietenie pe care o are cu Carmen Tănase în prezent. La început, cei doi nu s-au înțeles foarte bine, însă acum prietenia lor este una foarte sinceră și frumoasă.

„Nu ne suportam neapărat. Pe unde ne prindeam, ne înțepam și chiar nu eram de acord cu felul celuilalt de a exista pe lumea aceasta. Ni s-a propus acest spectacol de Lia Bugnar, «Ce avem noi aici?» și nu am avut încotro pentru că mie îmi plăcea textul, ei îi plăcea textul, eu nu voiam să renunț la rol, ea nu voia să renunțe la rol.

Atunci am zis OK, dar la primele repetiții eram foarte distanți până când unul a zis ceva și am început să râdem. De atunci nu ne-am mai oprit din râs și râdem și în ziua de azi pe unde putem, chiar și în spectacole', a declarat Marius Manole pentru Ego.

Carmen Tănase și Marius ManoleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actorul a mărturisit că de multe ori se amuză de „Flăcărica', personajul pe care Carmen Tănase l-a interpretat în serialul românesc „Inimă de țigan'.

„Câteodată ne mai jucăm de-a chestia asta. Ei i-a fost foarte drag acest personaj. Tuturor le-a fost foarte drag. Din când în când, când mai suntem prin mașină, ne mai jucăm de-a Flăcărica, mai facem asta. Țin minte că eram undeva în Frankfurt, aveam spectacol.

Ne-a povestit ceva de la un spectacol de-al ei, cu un ruj care nu se mai scotea. Ea povestește într-un mare fel. Aproape am făcut pe mine în restaurant, nu mai puteam de râs. Ea când râde este ceva extraordinar, are o poftă de viață cum rar o să vedeți', a mai adăugat Marius Manole.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete