Marius Manole, prima reacție după ce s-a zvonit că are o relație cu Lia Bugnar: „Eu cred în destin. La fel și în dragoste”

Marius Manole a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Lia Bugnar. Scenarista s-a despărțit recent de Anghel Damian, tânărul regizor care acum îi este iubit artistei Theo Rose.

Lia Bugnar și Marius Manole sunt foarte buni prieteni și sunt colegi de teatru și film de mulți ani. Recent s-a zvonit că scenarista ar avea o relație cu colegul ei de breaslă. În ultima perioadă, cei doi au petrecut mai mult timp împreună, motiv pentru care au apărut speculații despre o posibilă poveste de dragoste între ei.

Marius Manole a explicat cum vede el o relație dintre doi oameni în această perioadă. „În perioada asta nimic nu mai e stabil. Poți să ai o relație azi și mâine să nu mai fie. De tăiat craca, nu știu dacă e, că speranța există, și, vezi și tu, cuplurile nu prea mai rezistă. Cuplurile se chinuie câțiva ani, după care renunță, majoritatea.
Se întâmplă ceva. Eu cred că toată nebunia asta cu Instagram-ul, cu Facebook-ul, cu perfecțiunea, cu omul perfect, cu abdomenul perfect, vacanța perfectă, cu tentațiile, că suntem oameni, suntem ușor îndrăgostibili, suntem destul de fragili în emoțiile noastre', a declarat Marius Manole, pentru spectacola.ro.

Andreea-Esca-si-Marius-Manole-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De asemenea, actorul a spus pe larg perspectiva sa despre viața amoroasă: „Eu cred în destin. La fel și în dragoste.

Cred că lucrurile se întâmplă așa cum trebuie să se întâmple. E o întâmplare că doi oameni rămân împreună o perioadă, după care se despart. Da, atâta le-a fost, s-au folosit unul de altul, s-au modificat unii pe alții, poate au avut nevoie unii de alții pentru o perioadă de timp, după care mergem mai departe, la următoarea relație.

Dacă sunt oamenii care își întâlnesc sufletul pereche și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, ăsta e un noroc și o mare fericire. Dar, dacă te uiți în jur, sunt din ce în ce mai puține cazuri. Acum, te și întrebi dacă poți rezista, sau dacă atunci când te îndrăgostești și ești deja într-o relație, dacă poți să spui „am o relație, nu vreau să…'. E foarte complicat de negociat chestia asta. Când te îndrăgostești, te îndrăgostești și aia e', a mai spus Marius Manole pentru sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete