Marius Elisei, declarație emoționantă Oanei Roman: „O iubesc pe Oana în continuare”

Marius Elisei, declarație emoționantă Oanei Roman: „O iubesc pe Oana în continuare”

Mare a fost surpriza tuturor când Oana și Marius Elisei au anunțat pe rețelele de socializare că se despart. Aceștia au divorțat de comun acord, la notar, în ziua de 15 februarie.

Acum, după patru luni de la separarea legală, Marius Elisei a declarat că încă o iubește și potrivit zicerilor religioase, cei doi sunt căsătoriți încă în fața Domnului. Mai mult decât atât, în ultima vreme, Oana Roman a fost măgulită de atenția pe care i-a acordat-o fostul soț, oferindu-i buchete superbe de flori, ba chiar mergând împreună cu fetița lor în vacanțe.

Oana Roman a declarat, de curând, că mariajul lor s-a deteriorat din cauza unor probleme mai profunde, însă de dragul Isabelei, cei doi au păstrat o relație frumoasă și sănătoasă. Acest lucru l-a confirmat și Marius Elisei spunând că, după divorț s-au înțeles mult mai bine și cu siguranță este loc de mai mult, însă timpul va decide.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte', a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Cât despre un nou mariaj, fostul soț al Oanei a mărturisit că nu ar mai merge la starea civilă și în fața altarului, deoarece s-a convins că un act nu este suficient ca o relație de familie să funcționeze. Cât despre ei doi, el consideră că în fața lui Dumnezeu sunt încă legați și speră ca sentimentul să fie reciproc.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită).

Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema', a mai adăugat Marius Elisei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete