Mario Mutu, primele imagini și declarații despre iubita lui: „Am văzut-o creață, mai focoasă”. Băiatul lui Mutu și al Alexandrei Dinu e îndrăgostit

Mario Mutu, care are 20 de ani, e băiatul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Tânărul e îndrăgostit lulea, are o relație cu Mara. Pentru Fanatik, cei doi tineri au făcut declarații despre povestea lor de dragoste. Mario a spus și ce părere are mama lui despre iubita sa.

De o bună perioadă de timp, Mario Mutu s-a afișat în diverse ipostaze cu o tânără în câteva fotografii pe Instagram. Acum, el a dezvăluit cine e aceasta. Mara e jumătatea lui, iubita sa. „Este iubita mea. A fost o postare, dar acum nu mai este doar o postare. Pe instagram i-am dat eu mesaj. Am văzut-o creață mai focoasă. Am zis: ‘hai să văd și eu ce e de ea. O lună. Două luni. Trei luni. Și în viața anterioară am fost împreună', a spus fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu.

Mara, iubita lui Mario, a făcut completări. „Este o relație. S-au schimbat termenii și condițiile. Atât pot să zic. Ideea e că nu contează de cât timp suntem împreună. Am fost împreună toată viața sufletește, pentru că ne înțelegem prea bine. În două zile, zici că îl știam de 17 ani', a adăugat bruneta, care a și dezvăluit cum s-au apropiat.

„Este și o poveste anterioară. Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi. L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori. La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story.

A fost totul, toată relația foarte spontană. Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu. Dacă Universul ne vrea împreună… Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună. Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile', a spus tânăra pentru fanatik.ro.

mario-mutu-si-iubita-mara-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fiul lui Adi Mutu și al Alexandrei Dinu a dezvăluit că deja i-a cunoscut familia iubitei. „A fost natural. S-a întâmplat. Suntem bine. Mă înțeleg bine și cu fratele ei, și cu taică-su și cu maică-sa. Locuim unde vrem, sincer. Avem mai multe opțiuni. Nu e grabă. Lăsăm viața să curgă și vedem ce și cum', a spus Mario Mutu, care a prezentat-o pe iubita sa mamei sale.

„Mama a zis că e frumoasă. S-au cunoscut. Am ieșit și am mâncat ceva. Eu stăteam pe telefon. Le-am lăsat să-și facă hazul. Se înțeleg bine. Sfaturi mi-a dat, chiar sfaturi bune. Maică-mea nu este doar maică-mea, este ca o soră. Mama spune doar să-mi fie bine. Nu doar legat de Mara, în general. Da, vorbeau numai ele și am zis să… m-am simțit în plus', a declarat Mario Mutu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete