Mario Fresh, surpriză inedită de ziua Alexiei Eram. Ce mesaj i-a transmis fiicei Andreei Esca?

Ultima zi de vară din punct de vedere calendaristic reprezintă pentru Alexia Eram o zi foarte importantă. Pe data de 31 august, fiica Andreei Esca își serbează ziua de naștere, iar cei 21 de ani au fost întâmpinați cu multe urări și cadouri.

Alexia Eram își serbează astăzi ziua de naștere, iar încă de azi-noapte ea a primit numeroase mesaje, flori și cadouri. Primul care i-a oferit un buchet superb de flori a fost chiar Mario Fresh.

În ciuda numeroaselor zvonuri legate de relația lor, Mario Fresh a fost primul care a felicitat-o pe Alexia Eram de ziua ei de naștere. Împreună cu mai mulți prieteni au reușit să o surprindă pe tânără cu tort și multe flori.

Mario Fresh a postat o imagine cu iubita sa și a surprins-o pe aceasta cu un mesaj fabulos spre deliciul fanilor lor.

„La mulți ani, unicorn mic și frumos', a scris Mario Fresh pe Instagram.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cu toate că alte în alte postări cei doi își declarau dragostea negreșit, de data aceasta în mesajul cântărețului nu a mai apărut nici un „Te iubesc', semn că relația lor nu mai este ce a fost o dată. În această vară, deși erau în același oraș nu au mai fost văzuți împreună, ci fiecare a ales să petreacă timpul în compania altor prieteni.

Recent, Mario Fresh a participat la emisiunea „Splash! Vedete la apă' și a fost sesizată o legătură mai specială între el și concurenta Chelsea. Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână, în brațe, ba chiar și antrenorii au observat ceva mai mult decât o simplă amiciție.

În urmă cu ceva timp, Mario Fresh a mărturisit că ar vrea ca relația cu Alexia Eram să treacă la un alt nivel, el avându-i ca model pe proprii săi părinți care s-au iubit din fragedă tinerețe.

„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.

Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit’, a declarat Mario Fresh.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete