Marina Almășan e vegetariană, dar mai mănâncă carne câteodată: „Am fost preocupată de alimentația sănătoasă”

Marina Almășan a devenit vegetariană în urmă cu mai mulți ani de zile. Ea se menține cu ajutorul unei diete echilibrate, dar face și sport. Într-un interviu pentru unica.ro, prezentatoarea a recunoscut că mai mănâncă câteodată și o friptură, însă cartofii prăjiți i-a eliminat definitiv din alimentația ei.

„În ultimii ani am fost preocupată de alimentația sănătoasă, pentru că site-ul meu are o secțiune bogată pe această temă și am tot tradus, scris, intervievat, pe acest subiect.

Încerc să mănânc sănătos, sunt vegetariană de câțiva ani, dar nu-mi refuz plăcerea unei fripturi, dacă gazdele insistă, merg la sală, încerc să am o atitudine pozitivă, asta în măsura în care nu mi-o strică cei, de care încă depind', a spus Marina Almășan.

„Cu pizza mă mai răsfăț, o dată pe lună, dar e obligatoriu vegetariană, însă a cartofi prăjiți nu mai miroase demult în bucătăria mea, decât atunci când vin în vizită Victor cu Ana sau nepotul meu, Horia – un adolescent de toată isprava, care încearcă să suplinească absența lui Victor', a mai adăugat ea.

Marina Almășan e vegetariană, dar mai mănâncă carne câteodatăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu plâng pe ascuns, plâng pe rupte'

Marina Almășan este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi. Invitată în 2018 în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu’, de la Antena Stars, ea a vorbit deschid despre perioadele mai puțin fericite din viața ei.

Cu toate că în public este mereu cu zâmbetul pe buze, după cum chiar ea mărturisește, Marina Almășan recunoaște că a avut și momente în care și-a ascuns suferința.

„Am avut și eu continentele mele de supărare. Am avut perioade în care am plâns foarte mult. Dar eu plâng pe ascuns, plâng pe rupte și apoi ies în lume gândindu-mă că oamenii nu au nicio vină că eu am probleme. Mă gândesc că nimeni nu trebuie să vadă supărarea și încruntarea mea, pentru că le au și ei pe ale lor. Caut în orice lucru bucuria și mi-o exprim’, a dezvăluit Marina Almășan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete