Alexandru Arșinel, Florin Piersic și Ion Dichiseanu deplâng moartea marii actrițe Stela Popescu

Alexandru Arsinel si Stela Popescu

Marea actriță Stela Popescu a murit. Vestea a căzut ca un trăsnet atât peste publicul care a iubit-o, cât și peste colegii de scenă ai marii actrițe. Actriţa a fost găsită decedată în locuinţa sa. 

Ultima apariţie a actriţei a fost la o prezentare de modă, unde a mărturisit că şi-a dorit întotdeauna să devină model. Visul nu i s-a împlinit, însă, întrucât, după cum spunea, lumea se uita la ea şi mai puţin la rochiile pe care le purta.

 Alexandru Arșinel și Stela Popescu au împărțit aceeași scenă zeci de ani

Alexandru Arșinel a izbucnit în hohote: “Acum mă duc la ea acasă. Nu ştiu ce se întâmplă. M-a sunat acum cinci minute Ursu Adrian. Vai de mine!', a spus actorul in emisiunea Observator.

Citeste si 

Mihaela Rădulescu, elogiu adus marii actrițe Stela Popescu

Motivul pentru care Stela Popescu nu a avut copii biologici

Florin Piersic și Ion Dichiseanu, în stare de șoc

Florin Piersic a crezut că are de-a face cu o glumă proastă. În stare de șoc, marele actor a declarat la Antena 3: “Sunt terminat. Ce pot sa spun? Nici nu pot sa plang. Atat am iubit-o pe aceasta femeie de nici nu pot sa va spun. Niciodata nu am auzit-o spunand un cuvant rau despre un coleg. Nu imi vine sa cred. Pentru mine Stela Popescu nu a murit si nici nu va muri niciodata. E una dintre cele mai triste zile pe care le-am trait eu in viata mea. Atat de mult am iubit-o eu”.

În stare de șoc, Ion Dichiseanu a declarat pentru Realitatea TV: “Este o zi de neimaginat. Acum cateva zile am stat de vorba cu ea. Sunt blocat. Nu cred. Nu se poate. Nu imi vine a crede ca acea fiinta care era plina de viata… Nu spunea ca o doare ceva…”.

Citeste si 

Stela Popescu, mărturii uluitoare la 81 de ani

Sursa foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete