Mariana Moculescu și-a făcut cont pe platformă dedicată adulților: „Abonamentul costă…”

Mariana Moculescu a întâmpinat câteva probleme financiare, motiv pentru care și-a făcut cont pe platforma dedicată adulților, Onlyfans. La cei 54 de ani, fosta soție a lui Horia Moculescu, face furori și pe Tik Tok.

Mariana Moculescu a dezvăluit cât costă un abonament pentru cei care îi vor accesa contul. Fosta soție a compozitorului a solicitat un abonament costisitor, însă cu toate acestea are doritori de conținut sexy și provocator.

„Prima săptămână este gratuit. Apoi, abonamentul va costa 20 de dolari! Conținutul postat va fi adult', a declarat Mariana Moculescu, în exclusivitate pentru Click!.

Nu este singura persoană publică de la noi din țară care face bani din această platformă. Doritorii le pot vedea și plăti pe surorile Crudu sau Simona Trașcă.

Ideea de a-și face cont pe Onlyfans i-a venit Marianei Moculescu după ce a văzut că are succes pe Tik Tok.

„Îmi place să fac TikTok-uri. Am nevoie de 10.000 de urmăritori pe această platformă. Am cont pe TikTok de 2 ani, dar am intrat live doar de o săptămână. Este un trend pe TikTok cu muzica afro. Am făcut la un filmuleț cu mine, în 24 de ore, 60.000 de vizualizări', a spus aceasta, pentru Click!

În urmă cu doi ani, Mariana Moculescu s-a întors în România, după ce a stat o bucată de vreme într-o relație cu un italian. Sosită în țară problemele financiare nu i-au dat pace și a fost pusă în situația de a-i cere bani cu împrumut chiar fostului soț. Compozitorul a împrumutat-o cu 600 de euro, iar această suma va trebui restituită pentru că a semnat o hârtie.

„Îmi place locația în care stau acum, însă nu îmi place că este prea mică pentru mine. Plus că este prea scump, dau chirie pe lună 370 de euro. Vreau să mă mut de aici, dacă voi găsi ceva mai bun, central și spațios. Trebuie să îi restitui lui Horia cei 600 de euro. Musai trebuie să fac asta, pentru că am semnat o hârtie scrisă de el pentru împrumut', a dezvăluit Mariana Moculescu, pentru sursa citată mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete