Mariana Moculescu are iubit politician mai mic cu 10 ani decât ea: „Este o personalitate din România, are o funcție foarte importantă”

Mariana Moculescu are iubit politician mai mic cu 10 ani decât ea. În vârstă de 54 de ani, fosta soție a lui Horia Moculescu a dezvăluit cum și-a întâlnit partenerul, dar și cum decurge relația lor după aproximativ trei luni de relație.

Cu 10 ani mai tânăr decât Mariana Moculescu, partenerul acesteia este politician. Nu s-a aflat până acum identitatea lui, Mariana e foarte discretă în această privință. „Este o personalitate din România, nu pot să divulg, are o funcție foarte importantă într-un alt oraș decât București, a început după ce mi-am deschis OnyFans-ul. M-a văzut pe Instagram și a făcut rost de numărul meu de telefon, nici nu este greu, mi-a dat mesaj, a trebuit să ne întâlnim.

Nu m-am dus la întâlnire, a mai trecut o perioadă, iar am primit mesaje, dar ce mesaje, ce finețe. Și nu m-am dus nici la a doua întâlnire, dar noi ne împrieteneam foarte tare prin videocall. A treia oară trebuia să ne întâlnim, dar s-a întâmplat de așa natură încât nu am ajuns. S-a supărat atunci, fusese gentleman și eu să-i răspund cu lipsa…

Este cu 10 ani mai tânăr, e la modă acum. Este foarte generos din toate punctele de vedere. De vreo două luni suntem împreună, dar ne-am văzut o singură dată, în rest doar prin video și mesaje”, a declarat Mariana Moculescu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

mariana-moculescu-iubit-politician-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Acum câteva săptămâni, ea a spus pentru Fanatik că la început i-a refuzat avansurile politicianului.„Această relație este una funny, deoarece el este cu 10 ani mai tânăr decât mine. Nu se vede diferența de vârstă, pentru că eu nu sunt băbită. El mi-a spus că eu și la 80 de ani voi arăta bine, iar el tot în compania mea se va simți cel mai bine. Eu oricum nu mă voi îmbrăca și nu îmi voi face părul niciodată ca o babă.

El așa mi-a promis, că și la 80 de ani vom fi împreună și ne vom distra. E o relație la început. Eu în primele dăți am refuzat să îl întâlnesc. Foarte târziu am acceptat, peste mult timp, de când mi-a scris el prima dată. Apoi a început să îmi placă de el, după ce am început să vorbim. Dar foarte greu am acceptat să ne vedem.

El m-a curtat și eu nu m-am lăsat așa ușor. Noi vorbeam foarte mult la telefon și pe video. Nu mă miră faptul că îmi făcea curte, pentru că sunt cunoscută.

Oricum, foarte mulți bărbați mi-au spus că au stat cu gândul la mine. La început la el a fost curiozitate. Eu am zis că cu cât și-o satisface mai târziu, cu atât mai bine. Să vedem de acum încolo cum decurg lucrurile. Mi-a spus să mergem în vacanță în Mexic sau Monaco', a explicat ea.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete