Marian Râlea face o propunere neașteptată

Marian Râlea, unul dintre cei mai iubiți actori români, a făcut zilele trecute pe pagina de socializare „Eu pot, eu sunt Magician', o propunere neașteptată, iar fanii au reacționat imediat.

Este unul dintre cei mai apreciați actori români. Întreaga țară îl cunoaște pentru rolul din televiziune care l-a făcut celebru, Magicianul din cadrul emisiunii „Abracadabra'. Însă foarte mulți l-au descoperit pe scena de teatru, acolo unde interpretează roluri magistrale, și la TV, în producțiile autohtone.

În ultimii anii, Marian Râlea a devenit activ și pe rețelele de socializare, acolo unde își încântă fanii cu mesaje inspiraționale, amuzante sau chiar cu cereri legate de adopțiile de pisici de pe platourile de filmare.

Hai să…

Însă cel mai recent mesaj a trezit, cu siguranță, foarte multe nostalgii.

„Hai să ne scriem scrisori! Hai să uităm pentru un pic de viața de adult și hai să mâncăm porumb fiert, să mergem desculți prin iarbă, să ne sunăm mai des și să ne deconectăm de la net. Hai să ascultăm muzică tare, nu la căști, cu mailurile în față. Hai să ne îmbrăcăm în toate culorile lumii, să ne batem cu pistoale cu apă și să ne începem ziua cu desene animate. Hai să ne luăm în brațe, să ne urlăăăăăm Te iubesc și hai să trăim un pic ca atunci când eram mici.Hai să ne scriem scrisori! Are cineva un pix cu sclipici, să facem niște inimioare pe plic?

„Eram lipită de TV, să urmăresc Abracadabra'

Postarea a primit peste 900 de aprecieri, a fost distribuită de peste 200 de ori, iar comentariile nu au întârziat să apară. „Zilele de Weekend când eram lipită de TV să urmăresc Abracadabra, gustul dulce al fericirii – Copilăria. Să îmblânzim fiara din noi folosindu-ne de stările emoționale din adâncul sufletului. Avem 2 alegeri: să fim oameni buni sau să nu fim oameni răi', a spus una dintre persoanele care urmăresc contul lui „Magi'.

O altă admiratoare a mărturisit. „Frumos spus, frumos scris… Mi-ar plăcea să pot să mă detașez de gânduri, de griji, de singurătate… Să pot alerga prin iarbă, să râd, să sper, să nu mai țin cont de nimeni și nimic, să trăiesc… Dar până atunci trebuie să găsesc un suflet care să vibreze alături de al meu… Și nu știu când va veni ziua… Numai bine tuturor!'

Citește și: Dana Rogoz, declarație emoționantă despre soțul ei

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete