Marian Godină, mesaj pentru Tudor Chirilă și Lia Bugnar. Explică despre dosarul penal al actriței

Marian Godină a reacționat după ce Lia Bugnar a căzut de pe bicicletă și i s-a spus de către poliție că i se va face dosar penal. Și Tudor Chirilă a reacționat.

Zilele trecute, Lia Bugnar povestea că a căzut de pe bicicletă și s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Actrița s-a lovit la bărbie și avut nevoie de intervenția medicilor pentru a închide rana. Lia Bugnar a povestit că a rămas uimită când medicii au anunțat Poliția. Fosta iubită a lui Anghel Damian mărturisește că a rămas fără cuvinte în momentul în care oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Recent, Tudor Chirilă a postat un mesaj pe rețelele de socializare cu referire la situația scenaristei serialului „Clanul'. „Neața! Am căzut ieri cu bicicleta și în drum spre spital m-am răzgândit că m-am gândit să nu mă bage în pușcărie cu dosaru penal. Lia Bugnar', a scris juratul de la „Vocea României'. „Nici nu știu care întâmplare e mai absurdă, Tudore. Dosaru’ meu sau răstignirea ta pentru o glumă (chiar bună, după gustu’ meu). Urâte vremuri', i-a scris actrița.

După ce a citit aceste mesaje în mediul online, polițistul Marian Godină a reacționat. El a explicat de ce există o astfel de procedură în asemenea situații.

„Se dă următoarea speță

Stan Păpușă se prezintă la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Brașov, prezentând niște contuzii și zgârieturi la nivelul feței, capului și membrelor. Bărbia îi este deschisă și necesită câteva copci. Cu toate astea, el e conștient și lucid, declarând personalului medical că a căzut singur de pe bicicletă. O asistentă care cunoaște legea, sună la Poliție unde relatează ce i s-a spus de către Stan Păpușă.

Polițistul, fost coleg de clasă la orele de procedură penală cu Tudor Chirilă și cu o altă actriță, și ea mare cunoscătoare de drept, întreabă încă o dată, cât să se asigure:

-Deci a căzut singur, da? Așa a declarat, da?

-Da, da! Confirmă asistenta medicală.

-Păi atunci urați-i multă sănătate că noi nu avem treabă, m-am consultat și cu Tudor Chirilă, cântărețul și zice că n-are sens să cercetăm nimic, ar fi absurd și doar o risipă de bani și alte resurse. Sănătate multă biciclistului, la revedere!

În scurt timp, lui Stan Păpușă i se face rău, își pierde cunoștința și intră în comă. Deși medicii fac tot posibilul, Stan Păpușă moare și îi este anunțată familia.

Părinții lui Stan ajung la spital și întreabă cu disperare ce s-a întâmplat.

-A căzut singur cu bicicleta.

-Cum doamnă? Dacă l-a atins cineva, uitați ce urme are, nu avea cum să cadă singur. Sigur l-a atins vreo mașină! Unde e poliția? Nici măcar nu au venit aici?

-N-au venit, a zis Tudor Chirilă că nu-i nevoie, că ar fi absurd. Ar râde internetul de ei în comentarii și si-ar da cu părerea toți specialiștii.

Întrebări:

Cine ar fi responsabil pentru această situație?

Pe cine ar înjura oamenii experți de pe internet?

De la cine s-ar căuta răspunsuri? De la cântărețul Chirilă precis nu.

Da, ati ghicit! Ar fi de vină poliția pentru că nu s-a sinchisit să facă nimic.

PS dacă vi se pare imposibilă speța, ca cineva să se prezinte la spital lucid și conștient, iar în câteva minute să moară, aflați că am trăit-o pe pielea mea, atunci când am aflat că persoana cu care tocmai vorbisem a murit la scurt timp, deși părea foarte bine', a scris Marian Godină pe Facebook.

marian-godinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete