Marian Godină la un pas de a fi înjunghiat pentru că a încercat să salveze o femeie

Marian Godina

Despre Marian Godină se știu lucruri dintre cele mai interesante. Celebrul polițist a ținut ani în șir prima pagină ziarelor și a produs titluri senzaționale pentru știrile din social media. Zilele trecute, a fost protagonistul unei întâmplări demne de aura de justițiar pe care invariabil acesta o poartă.

În fața unui magazin din orașul său natal, Marian Godină a trăit o întâmplare pe care a povestit-o mai apoi pe blogul său.

Auzind o femeie plângând acesta, împreună cu un prieten, au sărit în ajutorul ei în încercarea de a afla motivele unui presupus abuz casnic. Se pare că femeia era însoțită de un  bărbat violent și pus pe scandal, care somat de polițistul Godină să țină mâinile la vedere, a scos un briceag și un spray paralizant cu intenția de a le folosi.

Scena care a urmat pare ruptă din filmele polițiste: folosindu-se de factorul psihologic al calmării agresorului, Marian Godină i-a cerut să se calmeze și să lase cuțitul jos în timp ce a extras-o pe femeie din zona de pericol.  A sunat apoi la 112 și a oferit agenților date clare despre locul unde află și acțiunea aflată în plină desfășurare.

Problema adevărată abia aici apare: deși se aștepta ca după un asemenea apel la poliție, organele să-și facă apariția în maximum 2 minute, ei bine, se pare că lucrurile nu au stat chiar ca-n filme. Un logan al poliției se apropia tacticos, fără girofaruri și fără cel mai mic semn că undeva, cineva este în pericol. Dialogul care a urmat între polițistul de la secție și Marian Godină este dintr-un alt film, nu din cele polițiste!

Și pentru că totul e bine când se termină cu bine, agresorul a fost imobilizat, i-au fost confiscate armele albe și dus la secție. Un martor ocular a dat declarații despre modul cum a fost strangulată și lovită femeia salvată de Justițiarul Marian Godină.

Foto: Libertatea

Citește și:

Povestea unei românce: cum e să trăiești cu un diagnostic crunt, LUPUS SISTEMIC

Românii nu știu să prepare corect cafeaua. Tu știi? Iată cum prepari o cafea memorabilă

EXCLUSIV AVANTAJE Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: Ura este cancerul ființei'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete