Mariah Carey face super dezvăluiri. Artista recunoaște câți amanți a avut?

Mariah Carey face super dezvăluiri. Artista recunoaște câți amanți a avut?


Mariah Carey a oferit declarația începutului de an atunci când a recunoscut public câți amanți a avut. Chiar dacă nu s-a afirmat, neapărat, cu astfel de detalii picante din viața ei, cântăreței îi place ca din când în când să stârnească ceva valuri.

De data aceasta, valurile au fost create de viața intimă a artistei care a declarat cu lejeritate cu câți bărbați a întreținut raporturi sexuale.

N-am făcut sex cu mulţi oameni, dar au fost toţi foarte diferiţi între ei. Am fost doar cu cinci bărbaţi în toată viaţa mea, aşa că sunt destul de cuminţică, având în vedere viaţa sexuală a celorlalţi din domeniul meu!', a declarat cântăreața de talie internațională.

De-a lungul timpului, Mariah Carey a fost căsătorită cu Tommy Mottola, cel care este soțul Thaliei în prezent. Ulterior, artista s-a măritat cu Nick Cannon, devenind mama gemenilor, Moroccan și Monroe, însă și de această dată a ajuns la divorț. În prezent, Mariah Carey are o relație cu dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 36 de ani. La capitolul iubiți, despre artista s-a spus că s-a mai iubit cu James Packer, cântărețul Luis Miguel, rapperul Eminem și actorul Christian Monzon.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete