Mariah Carey a vorbit despre mariajul ei cu Tommy Mottola

Mariah Carey și Tommy Mottola, 1993SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Mariah Carey și Tommy Mottola s-au căsătorit în anul 1993, când artista avea 23 de ani și managerul 44.

Cinci ani mai târziu, în 1998, cuplul a divorțat. Despre relația cu omul de afaceri, Mariah a mărturisit că a făcut-o să se simte exact ca o prizonieră.

Mariah Carey a vorbit despre mariajul ei cu Tommy Mottola

„Nu aveam niciun strop de libertate ca ființă umană”, mărturisește Mariah, acum în vârstă de 49 de ani, într-un interviul oferit revistei Cosmopolitan, citează People.

„Imaginați-vă, eram un copil-mireasă”, a mai dezvăluit artista. „Făcusem un efort conștient să mă păstrez drept această fată 100% – americană, orice ar însemna asta.”

„Nu aveam deloc libertate ca ființă umană. Mă simțeam mai degrabă ca un prizonier”, a mai adăugat cântăreața.

Cuplul s-a cunoscut în anul 1991, când Mariah a semnat cu Sony Music. Relația a devenit romantică odată ce albumul ei intitulat „Mariah Carey” a devenit cel mai bine vândut album al acelui an.

Reprezentanții managerului nu au răspuns solicitărilor presei de a comenta afirmațiile artistei.

Ce a mărturisit omul de afaceri despre relația lor după divorț?

De la despărțirea cuplului din 1998, bărbatul a vorbit deschis despre relația lor în cartea „The Man and His Music”, numind-o „total greșită și neadecvată”.

Acesta mărturisește că îi pare extrem de rău pentru disconfortul sau durerea, produse de bunele sale intenții.

Acesta își mai cere iertare și pentru cicatricile lăsate de acel mariaj copiilor săi, Sarah și Michael Mottola, din primul lui mariaj cu Lisa Clark, fiica directorului casei de discuri ABC Records.

Deși a avut numeroase relații intens mediatizate de-a lungul carierei sale, Mariah a explicat în interviu și că niciodată nu și-a dorit să zboare din floare în floare.

„Nici măcar nu sunt atât de mulți bărbați. Am avut cinci parteneri de-a lungul vieții. Din această privință, sunt chiar ok față de multe alte persoane”, a mai adăugat ea.

La 10 ani de la divorțul de Mottola, Mariah s-a căsătorit cu Nick Cannon în 2008. Împreună, cuplul are doi gemeni, Moroccan și Monroe. Cei doi au divorțat în anul 2016.

În prezent, artista are o relație cu dansatorul și coregraful Bryan Tananka, în vârstă de 36 de ani. Relația lor a început la scurt timp după ce cântăreața s-a despărțit de miliardarul de origini australiene, James Packer.

Din anul 2000, Tommy Mottola este căsătorit cu Thalia. Împreună, cuplul are o fiică și un fiu, Sabrina Sakaë Mottola (12 ani) și Matthew Alejandro Mottola (8 ani).

Foto: Capturi YouTube

Citește și:

Angelina Jolie își lasă cei șase copii în grija fostului soț pe întreaga perioadă a verii

Actrița Lea Michele, tribut emoționant în onoarea fostului iubit, decedat în urmă cu șase ani

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au întâlnit în secret? Uite ce vedetă plănuiește să îi împace pe cei doi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete