Maria Constantin, motivul pentru care a renunțat la fiul său: „Este cel mai cumplit lucru”

Maria Constantin este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară. Dacă acum se bucură de succes în carieră, vedeta a dezvăluit că începuturile sale au fost foarte dificile, motiv pentru care a fost nevoită să-și lase copilul la tatăl lui.

Maria Constantin trăiește în prezent o viață fără griji datorită evenimentelor la care participă și a contractelor sale care îi aduc venituri considerabile. Cu toate acestea, la începutul carierei sale, situația financiară era un precară, iar despărțirea de fostul soț a pus-o în situația de a renunța la băiat pentru că nu putea să-i ofere tot ce avea nevoie.

„Eu trebuia să merg să fac bani cumva, că nu aveam o situație financiară foarte bună în acel moment, chiar dacă eram angajată la un ansamblu de renume. Vă spun sincer că era salariul minim pe economie. Nu aș fi putut să supraviețuiesc doar din acel salariu. M-am gândit la binele copilului, unde îi este cel mai bine, atunci am căzut de acord că va rămâne copilul în casa părinților lui și alături de tată.

Eu știu că este cel mai cumplit lucru să nu stai lângă copilul tău și să te bucuri când îl vezi cum crește în fiecare zi, când mai spune ceva nou, să îl vezi când râde.
Da, e cumplit și frustrant. Au fost momente în care nu mai voiam să mă trezesc, a fost o perioadă super grea, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Eu nu am avut norocul ăsta, să am o viață liniștită, să mă căsătoresc, să am un copil și să trăim până la adânci bătrâneți cei mai fericiți'
, a mărturisit Maria Constantin, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, potrivit Libertatea.

În prezent, Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Stoica. Cei doi se vor căsători la anul, iar nunta va fi una cu foarte mulți invitați.

„Știm că la anul va fi nunta, în luna iulie, în cursul săptămânii, white party, garden party, deci va fi pe relaxare mai mult, pentru rochia de mireasă știu modelul, toată lumea o să vină îmbrăcată în alb’, a declarat, pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete