Maria Constantin a răbufnit după Survivor România 2023: „M-a oferit pe tavă Războinicilor”

Maria Constantin a fost prima concurentă eliminată de la Survivor România 2023. Nominalizată spre eliminare de Ionuț Iftimoaie, ea a primit puține voturi din partea telespectatorilor și a fost trimisă acasă. A ajuns deja în România, unde a făcut declarații despre experiența trăită.

Imediat după eliminare, în spațiul public au apărut mai multe scenarii în care se susținea că Maria Constantin ar fi supărată pe Ionuț Iftimoaie, concurent pe care nici nu l-a îmbrățișat la părăsirea competiției, scrie protv.ro.

În emisiunea „La Măruță', ea a mărturisit că a simțit nicio remușcare față de omul care a nominalizat-o: „Nu am fost supărată! Nu știu de ce au înțeles oamenii că am fost supărată. Nici nu am văzut episoadele, nu știu dacă am curaj să mă uit.. Cred că s-a înțeles puțin greșit.

Noi ca și grup ne-am înțeles cu toții, pentru că Gheboasă nu s-a acomodat din prima secundă, să facem cumva să se nominalizeze persoanele foarte influente, cu o imagine foarte mare, ca atunci să fie ele super votate și să nu plece. Ionuț, din păcate, a considerat că sunt super faimoasă, super celebră, cea mai tare din parcare și m-a nominalizat pe mine. Problema n-a fost asta, nu a fost supărare, este un joc și ni l-am asumat cu toții.. dar cumva a fost urâtă chestia aia. M-a oferit pe tavă războinicilor', a spus ea la Pro TV.

maria-constantin-dupa-eliminare-survivor-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ieri, cântăreața de muzică populară a fost invitată și la „Vorbește lumea', și acolo a făcut dezvăluiri despre Survivor 2023. „Deși foarte scurtă, eu îmi propusesem să rezist o perioadă lungă, a fost foarte mișto. Consider că este cel mai greu proiect ever la care eu am participat, dar și cel mai frumos. Eu m-am regăsit, m-am simțit ca peștele în apă acolo. Cumva eu m-am și setat că o să fie foarte greu', a declarat Maria.

„Toată lumea a văzut! Cel mai bine m-am înțeles cu Vica, pentru că îmi este prietenă. Dar am cunoscut persoane mișto acolo. De fapt cred că toată gașca a fost super unită așa. M-am înțeles cu Ștefania, cu Bianca, cu Jorge, cu Sebi, inclusiv Gheboasă. Chiar dacă el cumva din primele zile s-a văzut că nu se poate adapta, dar totuși am încercat să îl sprijinim, să fim alături de el și să fie ok', a mai explicat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete